Δημητρίου: «Μεγαλείο ψυχής»!

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία των παικτών του, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πιερικό, τους απένειμε τα εύσημα και μόνον καλά λόγια είχε να πει γι' αυτούς.

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία των παικτών του, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πιερικό, τους απένειμε τα εύσημα και μόνον καλά λόγια είχε να πει γι’ αυτούς.
Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για το παιχνίδι της Κατερίνης, είπε : «Οι παίκτες μου είναι πραγματικά άξιοι συγχαρητηρίων και τους ανήκουν όλα τα μπράβο. Στο συγκεκριμένο ματς έκαναν κατάθεση ψυχής και σε μία πολύ δύσκολη έδρα πήραν έναν πολύτιμο βαθμό με σπουδαία εμφάνιση. Μάλιστα, έδειξαν μεγαλείο ψυχής ξεπέρασαν τα αγωνιστικά προβλήματα που είχαμε πριν από το παιχνίδι αλλά και αυτά που παρουσιάσθηκαν κατά τη διάρκειά του. Ας μην ξεχνάμε πως είχαμε σημαντικές απουσίες πηγαίνοντας στην Κατερίνη και επιπλέον αναγκάσθηκα να αντικαταστήσω τους Χαϊκάλη και Πασκούλεφ. Παρ’ όλα αυτά, όσοι απέμειναν, έδωσαν μάχη, στάθηκαν όρθιοι και πήραν αυτόν τον σπουδαίο βαθμό».

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Πιερικό, ο Δημητρίου επισήμανε: «Είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε ακόμη και τη νίκη, όπως ευκαιρίες είχε και ο αντίπαλός μας καθώς ο Παναγιωτόπουλος έκανε μία φοβερή επέμβαση. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία ούτε μου αρέσει να συντηρώ τον οποιοδήποτε διάλογο, νομίζω όμως ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρξαν από μέρους μας δύο φάσεις, με την ανατροπή του Χαϊκάλη στην περιοχή στο πρώτο μέρος αλλά και το χέρι αμυντικού στην επανάληψη, όπου θα μπορούσε κάλλιστα να μας είχε δοθεί ένα πέναλτι».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Δημητρίου είπε: «Μέσα σε δύο εβδομάδες η ομάδα έδωσε πέντε παιχνίδια με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, παραμένοντας αήττητη, κερδίζοντας την πρόκριση στο Κύπελλο και δείχνοντας ότι έχει όλα τα ψυχικά αλλά και σωματικά αποθέματα για να προχωρήσει. Οι παίκτες ξεκίνησαν και συνεχίζουν να παραμένουν ενωμένοι σαν μία γροθιά και αυτό αντικατοπτρίζει στην εξαιρετική πορεία της ομάδας και το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια.  Εμείς θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και εκείνο που θέλουμε να ζητήσουμε είναι η στήριξη από τον κόσμο μας γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει».

Παρά την ταλαιπωρία της επιστροφής, οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα γυμνάσθηκαν το μεσημέρι στην Καισαριανή, με όσους αγωνίσθηκαν στην Κατερίνη να κάνουν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με την σκέψη στο επόμενο σπουδαίο παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Καισαριανή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.