Ανανέωσε με Μιρτσέτα, Πότσι

Η διοίκηση του Πλατανιά προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων για τον επόμενο 1,5 χρόνο των Ιγκόρ Μιρτσέτα και Φαμπρίτσιο Πότσι.

Η διοίκηση του Πλατανιά προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων για τον επόμενο 1,5 χρόνο των Ιγκόρ Μιρτσέτα και Φαμπρίτσιο Πότσι.

Για την επίτευξη της συμφωνίας, οι δύο ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, τονίζοντας ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη διάρκεια του χρόνου κατά τον οποίο θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας. 

Ο Πότσι είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με τον Πλατανιά. Πλέον βρίσκομαι 2,5 χρόνια σε αυτή την ομάδα και. συνεχίζουμε. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και ειδικότερα στον πρόεδρο, για την εμπιστοσύνη που μου επιδεικνύουν. Πιστεύω ότι φέτος έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά στη Β’ Εθνική και να θέσουμε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο του χρόνου».

Από τη δική του πλευρά, ο Μιρτσέτα σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλον ενάμιση χρόνο στον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να κάνουμε φέτος μία καλή πορεία αλλά αυτή η ομάδα έχει το πνεύμα του νικητή και σίγουρα μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.