Έκπληξη το Αιγάλεω, ματσάρα ανάμεσα σε Θεσπρωτό και Βέροια

Την έκπληξη έκανε το Αιγάλεω κόντρα στα Τρίκαλα, η Καλαμάτα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Καβάλα, φοβερό ματς ανάμεσα σε Θεσπρωτό και Βέροια!

Πλούσιο σε γκολ και θέαμα, ήταν το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε Θεσπρωτό και Βέροια, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 4-2. 
Η «Βασίλισσα του Βορρά», άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πασά ενώ στο 12, ο Μαραγκός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. 

Οι γηπεδούχοι, χάρη στα γκολ του Κόλλα στο 42 και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ισοφάρισαν σε 2-2. Η Βέροια ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και ο Μπλέτσας στο 72 έκανε το 3-2 ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Σιμόνι στις καθυστερήσεις.

Το Αιγάλεω έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής καθώς νίκησε 1-0 τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Φαρινόλα στο 61ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. 

Η Καβάλα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καλαμάτας, και η «μαύρη θύελλα» παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία. Το γκολ για τους «Aργοναύτες» ήρθε στο 49 με τον Μαιντανό να σκοράρει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.