«Φρένο» στα Χανιά

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε 2-0 των Χανιών για την 20η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League και έβαλε... φρένο στις ελπίδες των Κρητικών για είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε 2-0 των Χανιών για την 20η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League και έβαλε… φρένο στις ελπίδες των Κρητικών για είσοδο στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Αιγίου μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης, επέστρεψε στις επιτυχίες, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία της, σε αντίθεση με τα Χανιά τα οποία μετρούν τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι λοιπόν άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με τον Μίλιεβιτς, ενώ στο 67′ ο Μπουρλάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα των Χανίων.

Με αυτό το «τρίποντο» ο Παναιγιάλειος παρέμεινε στην 7η θέση με 29 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, τα Χανιά είναι δύο θέσεις πιο πάνω με 31 βαθμούς, εννιά λιγότερους από τον τρίτο Απόλλωνα Σμύρνης.

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Πιζ (53′ Νάστος), Ουρτάδο, Φουρτάδο (24′ Σεχολάρι), Μπουρλάκης (90′ Σκαρτσίλας), Μίλιεβιτς.

ΑΟ Χανιά (Τίμος Καβακάς): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκότοβος, Γανωτής, Γκούμας, Γκονζάλες, Εσόνο (58′ Αλέκου), Ρένια (74′ Ρόχας), Ν’ Γκουέμ, Κρητικός (39′ Σακελλαρίου), Πάγκαλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.