Ο Τύρναβος πήρε και τον Δημητρίου

Ο Τύρναβος προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς ενέταξε στην δύναμη του τον 22χρονο μεσοαμυντικό Κωνσταντίνο Δημητρίου.

Ο Τύρναβος προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς ενέταξε στην δύναμη του τον 22χρονο μεσοαμυντικό Κωνσταντίνο Δημητρίου. Ο ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 29.10.1992) ξεκίνησε από την Αγία Παρασκευή και στην συνέχεια αγωνίσθηκε στη Football League με την φανέλα του Βύζαντα μεγάρων, αλλά και της Καλλιθέας.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του Αλίμου για να υπογράψει, αλλά το «φλερτ» με τον Τύρναβο ήταν έντονο και τελικά κατέληξε εκεί.


Χαρακτηριστικά μάλιστα ο σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση : «Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δημητρίου, ο οποίος αγωνιζόταν στην Καλλιθέα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ πιο πριν είχε αγωνιστεί στο Βύζαντα Μεγάρων. Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 καλωσορίζει τον 22χρονο αμυντικό στην οικογένεια του Τυρνάβου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».


Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Δημητρίου, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του τόνισε : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή και την μεταγραφή μου στον Τύρναβο. Από την πρώτη στιγμή με κέρδισαν οι άνθρωποι του και διαπίστωσα ότι πρόκειται για ένα πολύ σωστό και νοικοκυρεμένο σωματείο. Παράλληλα εξαιρετική εντύπωση μου έκανε ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης που με ξεκάθαρα λόγια μου έδειξε πως με υπολογίζει και θα δουλέψουμε όλοι μαζί προκειμένου η ομάδα να φθάσει ακόμη ψηλότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.