Γλίτωσε την γκέλα

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραβίδη στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τους Τράχωνες στην Καισαριανή.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραβίδη στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τους Τράχωνες στην Καισαριανή. Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, η Ένωση που έχασε κι ένα πέναλτι με τον Μάνταλο -επίσης στο δεύτερο ημίχρονο-, έστω κι αν δεν θύμισε τον καλό της εαυτό, ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, όμως φλέρταρε με την γκέλα.


Την απέφυγε τελικά, συμπληρώνοντας έτσι 10 νίκες σε 11 αγωνιστικές και διατηρώντας το +6 από τη δεύτερη Παναχαϊκή στη βαθμολογία του Νότιου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.


Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ «άγγιξε» το γκολ στο 30′, όταν οι αμυντικοί του Αλίμου απομάκρυναν την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Αραβίδη. Αυτός ήταν και ο χρυσός σκόρερ από την άσπρη βούλα στο 91′ και μετά από πέναλτι που προήλθε από χέρι του Καραμέρη.


Στο 66′ η ΑΕΚ είχε κερδίσει ακόμη ένα πέναλτι, το οποίος ο Μάνταλος σπατάλησε, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βλάχο. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Νικολόπουλος για τους γηπεδούχους.

Τράχωνες Αλίμου: Βλάχος, Καρδάρης, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ, Μπέριεξ (72′ Ελευθεριάδης), Παντελής, Σαγανάς, Καραμέρης, Σταύρου (90’+2′ Ματέο)

ΑΕΚ: Ανέστης, Πεταυράκης (78′ Σοϊλέδης), Ρόβας (73′ Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Αραβίδης, Ζόριτς (46′ Μάνταλος), Μπρέσεβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.