Αναχωρεί για το «διπλό» στη Σουηδία

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για τη Σουηδία, με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα, να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενης φάσης του Champions League.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για τη Σουηδία, με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα, να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενης φάσης του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δείξουν πως η ήττα 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ήταν μια κακή παρένθεση στην εφετινή πορεία τους. Οι πρωταθλητές Ελλάδος φέρονται αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν το δεύτερο «τρίποντο» στην εφετινή διοργάνωση, μετά τη νίκη 3-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τη Δευτέρα τους «ερυθρολεύκους» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και του έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετά την ήττα στο Περιστέρι. Από την πλευρά του, ο Μίτσελ φέρεται να προβληματίζεται για ορισμένες θέσεις στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων». Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το ποιος από τους Σαλίνο ή Ελαμπντελαουί θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας.


Παράλληλα, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, για το ποιος από τους Ντουρμάζ ή Αφελάι θα αγωνιστεί στη μεσοεπιθετική γραμμή. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος αντιμετωπίζει θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Γκαζαριάν, Σιόβας και Ντοσεβί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.