Τορίνο-Μίλαν 3-1: Διατηρεί τις ελπίδες της για Ευρώπη

Η Τορίνο επικράτησε εύκολα με 3-1 επί της Μίλαν στην 37η αγωνιστική της Serie A και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Η Τορίνο έπρεπε να κερδίσει τον αγώνα με την Μίλαν ώστε να έχει ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν και το έκανε με εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς υπέταξε τους Μιλανέζους με 3-1 και πλέον βρίσκεται στους 53 βαθμούς και στο -1 με παιχνίδι παραπάνω από την όγδοη Φιορεντίνα. Παράλληλα, έριξε στην δέκατη θέση την περσινή πρωταθλήτρια Νάπολι.

Από την άλλη, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει εξασφαλίσει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, μπροστά από Γιουβέντους, Αταλάντα και Μπολόνια και πολύ πίσω από την Ίντερ, και δεν είχε το κίνητρο του αντιπάλου της.

Το πάρτι της Τορίνο ξεκίνησε στο 26′, όταν ο Κολομβιανός Ζαπάτα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, Στο 40′ ο Ίλιτς έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του και στο 46′ ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ “εξαπέλυσε” έναν “κεραυνό” για το 3-0. Ήταν το πρώτο γκολ του Ελβετού μπακ στη σεζόν. Στο 55′ ο Μπενασέρ μείωσε σε 3-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά μέχρι εκεί ήταν. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους μια πολύ σημαντική νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστική.

Τορίνο (Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ταμέζε, Μπουοντζόρνο (80′ Λοβάτο), Μασίνα, Μπελανόβα (74′ Λαζάρο), Λινέτι, Ίλιτς, Ρομτρίγκεζ (61′ Βοϊβόντα), Ρίτσι Ζαπάτα, Πελέγκρι (74′ Σανάμπρια)

Μίλαν (Πιόλι): Σπορτιέλο, Καλούλου, Τιαό, Τομόρι, Τερατσιάνο (65′ Φλορένζι), Μούσα (77′ Ζιρού), Μπενασέρ (77′ Πομπέγκα), Ρέιντερς, Πούλισιτς, Γιόβιτς, Όκαφορ (61′ Λεάο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.