Ματσάρα και… 3-3 στο Ελ Πάσο

Οι 12 ήρωες της Δόξας Δράμας, κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία 3-3 από τον ΟΦΗ σε ένα συγκλονιστικό ματς στην Καλλιθέα.

Οι 12 ήρωες της Δόξας Δράμας, κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία 3-3 από τον ΟΦΗ σε ένα συγκλονιστικό ματς στην Καλλιθέα. Πλέον διατήρησαν την διαφορά των τριών βαθμών από τους Κρητικούς και έδωσαν σημασία στην διαδικασία των πλέι οφ για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Ο ΟΦΗ έχασε ουσιαστικά την ευκαιρία να… τελειώσει την όλη διαδικασία, καθώς αν μετά τη νίκη του επί του Λεβαδειακού, έπαιρνε μία ακόμα κόντρα στην Δόξα, τότε ουσιαστικά θα είχε μετατρέψει την όλη διαδικασία σε… τυπική. Ομως οι Δραμινοί, παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν στην διοργάνωση με 12 όλους κι όλους παίκτες, έδειξαν να μην είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα και πλέον μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.

Από το ξεκίνημα κι όλας της αναμέτρησης, φάνηκε πως το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον. Μόλις στο πρώτο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Χλωρού, όμως στο 14′ αυτό που σημείωσε ο έμπειρος επιθετικός μέτρησε κανονικά και η Δόξα πήρε το προβάδισμα.

Ο ΟΦΗ όμως κατόρθωσε να αντιδράσει γρήγορα και στο 23′ ο Καμπάνταης έκανε το 1-1. Το γκολ αυτό ξεσήκωσε τον κόσμο της Δόξας, που έριξε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγη ώρα το παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έδειξε να παίρνει τα ηνία του αγώνα, η Δόξα ήταν και πάλι αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιμπλίδης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Ομως το ημίχρονο δεν τελείωσε εκεί, αλλά δύο λεπτά αργότερα και με σκορ… 2-2. Κι αυτό γιατί ο Καλάιτζιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Καμπάντης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους τερματοφύλακες να δείχνουν τα προσόντα τους. Τελικά στο 84′ ο ΟΦΗ έφτασε στο 2-3 με τον Ρούσεφ και έδειξε ότι θα έπαιρνε το ματς, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Τσιμπλίδη. Ο έμπειρος παίκτης, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, με ένα κεραυνό έκανε το 3-3 και διαμόρωσε το τελικό σκορ.

Δόξα Δράμας: Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Καρακώστας, Βέρτζος, Σιάκκας, Ν. Τσιμπλίδης, Ρ. Τσιμπλίδης (82′ Τρελλόπουλος), Ρούτσης, Κουμπρόγλου, Χλωρός.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γεωργίου, Βερόν (57′ Ουκάρ), Ζορμπάς (76′ Κατσικογιάννης), Ρόβας (83′ Ρούσεφ), Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπος, Παπουλής, Καμπάνταης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.