Καμπάνταης: “Γελοίο να γίνουν τα πλέι οφ”

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Λεωνίδας Καμπάνταης, χαρακτήρισε γελοία την απόφαση να γίνουν τελικά τα πλέι οφ της Football League.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Λεωνίδας Καμπάνταης, χαρακτήρισε γελοία την απόφαση να γίνουν τελικά τα πλέι οφ της Football League. Συγκεκριμένα ο έμπειρος παίκτης αναφέρθηκε και στο ότι όλα τα ματς ορίστηκαν να γίνουν στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καμπάνταης στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ: «Τα συμβόλαιά μας, όχι μόνο το δικό μου, έληγαν στις 30 Ιουνίου. Εσείς μου λέτε τώρα ότι δόθηκε παράταση στα συμβόλαια! Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από κανέναν».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ο κ. Δώνης βιάστηκε να χαρακτηρίσει το ποδόσφαιρό μας μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Έπρεπε να περιμένει, να το χαρακτηρίσει τώρα! Η απόφαση είναι γελοία, δεν μας σέβονται. Και οι αγώνες αυτοί δεν είναι. φιλικά, είναι για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα! Παίζουν με τη δουλειά μας, παίζουν με τον ιδρώτα μας. παίζουν μαζί μας».

Για την απόφαση να γίνουν όλα τα ματς στην Αθήνα, δήλωσε: «Δεν μπορώ να το καταλάβω. Εφόσον υπάρχουν φυσικές έδρες, γιατί να μαζευτούμε στην Αθήνα;».

Για την πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, σημείωσε: «Είχαμε μια κουβέντα για ανανέωση με τον κ. Μαχλά, αλλά για τη νέα σεζόν, όχι για τα πλέι οφ! Τον ρώτησα βέβαια κάνοντας. χαβαλέ, για ποια κατηγορία να κάνουμε συμβόλαιο.»

Τέλος, για το αν θα πάει για προπόνηση ενόψει των πλέι οφ, τόνισε: «Είμαι επαγγελματίας. Το συμβόλαιό μου έχει λήξει. Δεν είναι σωστό να βρίσκομαι εκεί. Αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και ανανεώσω, όμως, φυσικά και θα το κάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.