Επιστολή στον Παπανδρέου

Επιστολή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου απέστειλε η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Επιστολή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου απέστειλε η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να διεκδικήσει την υπόθεσή της.
Στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της θεσσαλικής ΠΑΕ, Σωτήρης Αντωνίου (πρώην αντιδήμαρχος Καρδίτσας), ζητείται η παρέμβαση του υφυπουργού Γιώργου Νικητιάδη ή του γγΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, προκειμένου να υπάρξει αληθινή κάθαρση.
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «ελλειμματικό τρόπο διοίκησης του ποδοσφαίρου», «λανθασμένη νοοτροπία της ηγεσίας του ποδοσφαίρου», ενώ καταγγέλλεται ότι «… υπήρξε ΠΑΕ που απέσυρε από το φάκελο που υπήρχε στην ΕΠΟ παράνομα την ενημερότητα που είχε καταθέσει το Γενάρη, επειδή προφανώς ήταν πλαστή. Όπως προέκυψε μέσα από συνομιλίες που είχαν διαρρεύσει η κίνηση αυτή επιβεβαιώθηκε, όμως η εν λόγω ΠΑΕ όχι μόνο δεν υπέστη καμία τιμωρία αλλά απεναντίας, στην ουσία, αθωώθηκε. Ακόμα, η Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE έβγαλε σκανδαλώδη απόφαση για ομάδα που έπαιξε σε όλο το πρωτάθλημα με πλαστή εγγυητική, σύμφωνα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Π.)».
Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται πως ό,τι συνέβη με την ενημερότητα της Καρδίτσας έγινε εκ παραδρομής και δεν εμπεριέχει δόλο, ενώ σημειώνεται: «Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας αισθάνεται ότι ένα “αόρατο χέρι” μέσα από την ΕΠΟ και σε συνεργασία ίσως με άλλο φορέα, συντονίζει την κατάσταση και διαμορφώνει το βαθμολογικό πίνακα σύμφωνα με τις αρέσκειές του.
Από την πλευρά μας θα φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται (δικαστικά) για να βρούμε το δίκιο μας. Είμαστε πεντακάθαροι και θα το φωνάζουμε μέχρι το τέλος. Δε μπορεί μια οφειλή που ήταν εν αγνοία μας και θα μπορούσε με ευτελέστατο ποσό να ρυθμιστεί, να μας στερήσει τη δυνατότητα παραμονής μας στη Β’ Εθνική.
Ζητάμε την παρέμβασή σας γιατί η ΕΠΟ μας “πνίγει” και ταυτόχρονα άλλες ομάδες τις απαλλάσσει. Ζητάμε ισονομία και αποφάσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που καταθέσαμε και όχι σύμφωνα με κάποιες επιθυμίες ορισμένων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.