Γκριμάου: «Όταν πιστεύουμε, είμαστε σπουδαία ομάδα!»

Στην παράταση η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια και ο Ρότζερ Γκριμάου χαρακτήρισε τους «μπλαουγκράνα» σπουδαία ομάδα.

Δύσκολη νίκη πέτυχε η Μπαρτσελόνα του Ρότζερ Γκριμάου στην παράταση επί της Γκραν Κανάρια. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι-οφ της EuroLeague επικράτησε στο έξτρα πεντάλεπτο με 95-89.

Στο φινάλε του αγώνα ο τεχνικός των Καταλανών ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες του έδειξαν εντυπωσιακό χαρακτήρα, ενώ όταν πιστεύουν στη φανέλα τότε είναι σπουδαία ομάδα.

Θυμίζουμε ότι το επόμενο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα είναι με τον Ολυμπιακού (08/05, 22:00, NS Prime) του Γιώργου Μπαρτζώκα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για το Game 5, το οποίο θα κρίνει και την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου.

«Όλη η ομάδα έδειξε εντυπωσιακό χαρακτήρα και έχουμε γυρίσει ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Δεν περιμέναμε το παιχνίδι να είναι έτσι, αλλά προσπαθούμε να δούμε τη θετική πλευρά. Το ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας κάνει να δούμε ότι όταν πιστεύουμε είμαστε σπουδαία ομάδα», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε για τους 29 πόντους που πέτυχε ο Λαπροβίτολα: «Μας έδωσε μεγάλη ώθηση και είχε μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι. Έχει την ποιότητα να κάνει ό,τι έκανε σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.