Γκος Vs Σατοράνσκι: Οι δύο «μπαλαντέρ» (videos)

Η μάχη της περιφέρειας αναμένεται συναρπαστική και στο πέμπτο ματς των Playoffs ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, που θα κρίνει την πρόκριση στο Final-4.

Το εισιτήριο για το Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο θα προσπαθήσει να πάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη (08/05) θα κυνηγήσει το 3-2 στο πέμπτο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Σημαντικό μερίδιο στο αν τελικά θα βρεθεί στο Βερολίνο θα παίξει η μάχη στην περιφέρεια, εκεί όπου οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Τόμας Σατοράνσκι θα είναι οι δύο… μπαλαντέρ από τον πάγκο των Γιώργου Μπαρτζώκα και Ρότζερ Γκριμάου αντίστοιχα.

Η εξαιρετική σειρά και η χαμένη ευκαιρία

Τον καλό και υγιή Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος περίμενε όλη την χρονιά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και τελικά τον έχει την κατάλληλη στιγμή. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετική σειρά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όντας εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια. Είτε με θετικό τρόπο, είτε με αρνητικό. Ο πολύπειρος άσος μετράει 11.3 πόντους 3.5 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ ανά ματς απέναντι στους Καταλανούς και έχει δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν εκείνη στο μπρέικ των Πειραιωτών στη Βαρκελώνη στην πρώτη αναμέτρηση, όπου είχε 15 πόντους! Φυσικά, ήταν μοιραίος στο τρίτο, καθώς παρά τα διαιτητικά λάθη και δη εκείνο της επαναφοράς των 5’’, μπορούσε να δώσει τη νίκη στους «ερυθρόλευκους», στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει. Όμως, αναμένεται να είναι για άλλη μία φορά το «μπαλαντέρ» του Ολυμπιακού από τον πάγκο στην προσπάθεια που θα κάνει για το 3-2 στη σειρά και την πρόκριση στο Final-4.  

Από βασικός στον πάγκο, αλλά… τζόκερ!

Κακή εμφάνιση στα δύο πρώτα ματς της σειράς είχε κάνει ο Τόμας Σατοράνσκι απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως όλα άλλαξαν από το τρίτο ματς και μετά! Ο Τσέχος που έρχεται πλέον από τον πάγκο του Γκριμάου, πήρε… μπροστά και ήταν ο πρωταγωνιστής του μπρέικ της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, για το (προσωρινό) 2-1. Συγκεκριμένα στο Game 3 μέτρησε 13 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, στην κορυφαία του παρουσία ως τώρα κόντρα στους Πειραιώτες. Κατά μέσο όρο έχει 6.5 π. – 3.2 ας. – 2.8 ριμπ. και στο πέμπτο ματς θα προσπαθήσει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, προκειμένου να στείλει τους Μπλαουγκράνα στο Final-4 του Βερολίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.