Κουτάντος: “Νά λάμψει η αλήθεια”

Ο Αντώνης Κουτάντος μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΗ μίλησε αποκλειστηκά στο novasports.gr για το σημαντικό βήμα που έκανε η Κρητική ομάδα κερδίζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα και επιτυγχάνοντας την μη επικύρωση της βαθμολογίας.

Ο Αντώνης Κουτάντος μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΗ μίλησε αποκλειστηκά στο novasports.gr για το σημαντικό βήμα που έκανε το πρωί της Δευτέρας η Κρητική ομάδα, κερδίζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα και επιτυγχάνοντας την μη επικύρωση της βαθμολογίας. Ο Κουτάντος τόνισε πως ο φάκελος της ομάδας είναι 100% νόμινος και αυτό που απομένει είναι να λάμψει η αλήθεια.
Αναλυτικά ο κύριος Κουτάντος αναφέρθηκε:

Για το αν η απόφαση της Δευτέρας αποτελεί δικαίωση για τον ΟΦΗ:
“Εξαρχής δηλώνουμε ότι όλα τα αιτήματα που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι δίκαια. Επειδή το δίκαιο επιτέλους πρέπει να λάμψει σ αυτή τη χώρα πιστεύω πως ναι. Ένα πολιτικό εφετείο όπως αυτό της Αθήνας θα μας δικαιώσει απόλυτα.”

Για το ποιά είναι η επόμενη κίνηση του ΟΦΗ:
“Εμείς καταρχήν δεν καταφερόμαστε εναντίον της ΕΠΟ. Η επόμενη κίνηση για μας είναι η 7η Ιουλίου όπως συζητείται η έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία είναι ότι το δικαστήριο που μας δίκασε δεύτερο βαθμό την αδειοδότηση στο φάκελο μας ήταν άκυρη η σύνθεσή της. Αυτό λοιπόν ζητάμε εμείς να ξανασυσταθεί η επιτροπή δευτέρου βαθμού του διοικητικού οργάνου της ΕΠΟ αλλά με νόμιμη μορφή. Δύο άτομα που ήταν στην επιτροπή ήταν παρανόμως  στην επιτροπή που έλεγξε το φάκελο το δικό μας.” 

Σχετικά με με τον αν ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί στο θέμα της αδειοδότησης και θα μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League:

“Πιστεύω ότι η ομάδα μας και ο φάκελός μας, αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά κριτήρια της ΠΑΕ ΟΦΗ δικαιούται, όχι μόνο να ανέβει αλλά να αγωνιστεί στη Super League. Μια ομάδα που βγήκε στην κατάταξη τρίτη με 9 βαθμούς διαφορά από τον τέταρτο και 24 από ομάδα που σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ θα έπαιζε δεν είναι δυνατόν να μην παίξει, δεν γίνεται σε κανένα μέρος του κόσμου. Επειδή ο φάκελός μας ήταν άρτιος σε δεύτερο βαθμό, όλα τα στοιχεία που έχουμε μέσα είναι νόμιμα 100% και επειδή υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα που λένε ότι τα στοιχεία του ΟΦΗ είναι μη νόμιμα, είναι ανυπόστατα δημοσιεύματα. Ίσως είμαστε από τις λίγες ομάδες σε Super League, Football League και Football League 2 όπου ο φάκελός μας και τα στοιχεία μας είναι πραγματικά και όχι εικονικά.”

Για το αν υπάρχει κάποια ανησυχία για την αποβολή του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια:
“Δεν ανησυχούμε διότι υπάρχει μια απόφαση για την ΠΑΕ Τρίκαλα, η οποία προσέφυγε στο διοικητικό δικαστήριο, που αναφέρει ότι δεν είναι αρμόδιοι να δικάσουν αυτοί, τη συγκεκριμένη υπόθεση δηλαδή της επανεξέταση του φακέλου από άλλη επιτροπή αλλά μόνο το ηχητικό εφετείο στο οποίο υπάγεται η ΕΠΟ. Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ τα Τρίκαλα θα πάνε στο διοικητικό δικαστήριο γιατί εκεί ήταν το μόνο αρμόδιο για να δικάσουν αυτό το θέμα έτσι και εμείς γι αυτό το θέμα προσφύγαμε εκεί. Δεν ήταν δική μας απόφαση.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.