Μααλούλ: «Ήταν ανώτεροι οι Βέλγοι»

Την ανωτερότητα του Βελγίου αναγνώρισε ο προπονητής της Τυνησίας, Ναμπίλ Μααλούλ, ενώ απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας υποστήριξε πως οι παίκτες του έκαναν το καλύτερο δυνατό.

Την ανωτερότητα του Βελγίου αναγνώρισε ο προπονητής της Τυνησίας, Ναμπίλ Μααλούλ, ενώ απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας υποστήριξε πως οι παίκτες του έκαναν το καλύτερο δυνατό.

«Όπως αναμενόταν ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος αγώνας. Μόλις έγινε η κλήρωση γνωρίζαμε ότι το Βέλγιο θα ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Βέλγοι είναι ανώτεροι. Συγγνώμη για τους πολλούς Τυνήσιους οπαδούς στο γήπεδο. Κάναμε το καλύτερο δυνατό, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στο μέλλον. Η ομάδα του Βελγίου θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα γκολ αν δεν ήταν ο τερματοφύλακάς μας, που έπαιξε πολύ καλά.

Στο πρώτο παιχνίδι μας επικριθήκαμε επειδή εστιάσαμε στην άμυνα και δεν επιτεθήκαμε αρκετά, σήμερα θα επικριθούμε για τα αμυντικά λάθη μας. Για μένα φαίνονται γελοία και η φυσιογνωμία του ματς και το σκορ. Χάνοντας ένα παιχνίδι με 5-2 είναι γελοίο, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι αν δούμε την κατοχή (52%-48% για το Βέλγιο). Απλώς δεν μπορέσαμε να τους ακολουθήσουμε σε αθλητικό επίπεδο», ήταν τα λόγια του Μααλούλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.