1ος όμιλος: Έλλειψε το VAR στο Βελιγράδι, βόμβα στο Δουβλίνο (hls)

Η Πορτογαλία προηγήθηκε (0-2) στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Σερβία αντέδρασε και ισοφάρισε (2-2) μέσα σε 14 λεπτά. Έκπληξη στο Δουβλίνο με το Λουξεμβούργο να κερδίζει την Ιρλανδία (0-1).

1ος όμιλος – 2η αγωνιστική

ΣΕΡΒΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2-2

Πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος έδωσε προβάδισμα στους Ίβηρες μόλις στο 11ο λεπτό (0-1) και λίγο αργότερα αξιοποίησε ακόμα μια σέντρα και με δεύτερο προσωπικό γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ ( 37ο λεπτό,0-2).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η αλλαγή του Στοϊκοβιτς, Νέμιανια Ράντονιτς, έβγαλε τη σέντρα και ο επιθετικός της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς έβαλε ξανά τη Σερβία στο ματς (46ο λεπτό, 1-2). 39 γκολ σε 64 συμμετοχές για τον φορ της Εθνικής Σερβίας. Μέσα σε 15 λεπτά η Σερβία κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Φίλιπ Κόστιτς να ισοφαρίζει με την συμπλήρωση μιας ώρας (2-2, 60ο λεπτό). 

Η Πορτογαλία τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Νίκολα Μιλένκοβιτς έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ντανίλο Περέιρα και αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Δεν μέτρησε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 94+ με τη μπάλα να έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή και τον βοηθό να κάθεται στη θέση του και να μη  πηγαίνει προς τη σέντρα. Θυμίζουμε πως δεν υπάρχει VAR στα προκριματικά. 

Σερβία (Στοϊκοβιτς): Ντμίτροβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μίτροβιτς, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Γκουντέλ, Κόστιτς (71′ Ρίστιτς), Λάζοβιτς (46′ Μαξίμοβιτς), Τάντιτς (82′ Τζούρισιτς), Μίτροβιτς (88′ Γιόβιτς), Βλάχοβιτς (46′ Ράντονιτς)

Πορτογαλία (Σάντος): Λόπες, Φόντε, Ρούμπεν Ντίας, Σοάρες, Κανσέλο (73′ Νούνο Μέντες) Ολιβέιρα (73′ Ρενάτο Σάντσες), Περέιρα, Μπρούνο Φερνάντες (90+ Ζοάο Παλίνια), Ρονάλντο, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζότα

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 0-1

Ένα γκολ του Γκέρσον Ροντρίγκες πέντε λεπτά πριν από το τέλος έκρινε την αναμέτρηση στο Δουβλίνο με το Λουξεμβούργο να κάνει την έκπληξη στην 2η αγωνιστική των ομίλων.

Ιρλανδία (Κένι): Μπάζουνου, Κόλμαν, Ο’Σέι, Κλαρκ (61′ ΜακΚλέιν), Ντόχερτι (46′ Μπρέιντι), Κούλεν (88′ Μολούμπι), Νάιτ, Στίβενς, Μπράουν, Κόλινς (88′ Πάροτ), Ρόμπινσον (73′ Λονγκ)

Λουξεμβούργο (Χολτζ): Μόρις, Γιανς, Μαχμούτοβιτς, Σανό, Μάρβιν Μάρτινς, Μπαρέιρο, Κρίστοφερ Μάρτινς, Τιλ, Ροντρίγκεζ, Σινανί (90+ Λαρς Γκέρσον)

Βαθμολογία 1ου ομίλου

Πορτογαλία 4

Σερβία 4

Λουξεμβούργο 1

Ιρλανδία 0

Αζερμπαϊτζάν 0

Επόμενη αγωνιστική (30/3): Αζερμπαϊτζάν – Σερβία και Λουξεμβούργο – Πορτογαλία

Ρεπό: Ιρλανδία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.