Πόποβιτς: “Νίκες σε όλα τα ματς”

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς υπογράμμισε πως οι ΗΠΑ δεν έχουν το περιθώριο να διαλέξουν αγώνες στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και πως θα πρέπει να αγωνίζονται για τη νίκη σε όλα τα ματς.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς υπογράμμισε πως οι ΗΠΑ δεν έχουν το περιθώριο να διαλέξουν αγώνες στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και πως θα πρέπει να αγωνίζονται για τη νίκη σε όλα τα ματς. Ο έμπειρος ομοσπονδιακός τεχνικός της Team USA εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως η ομάδα του θα εμφανιστεί έτοιμη στην έναρξη του μεγάλου τουρνουά, παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, που έχει παρουσιάσει στα έως τώρα φιλικά.

Χαρακτηριστικά, ο Πόποβιτς δήλωσε: “Μαθαίνουμε συνεχώς πολλά. Τα φιλικά παιχνίδια μας δίδαξαν ότι σε αυτή την διοργάνωση δεν επιτρέπεται να επιλέγεις παιχνίδια. Το συγκεκριμένο σύνολο δεν είχε ξαναβρεθεί ποτέ μαζί στο παρελθόν και όπως είναι προφανές, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Όμως αγώνα με τον αγώνα, προπόνηση με την προπόνηση βελτιωνόμαστε. Το ματς με τον Καναδά ήταν ένας ακόμα πολύ καλός τρόπος να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε ματς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι παίκτες μου παραμένουν συγκεντρωμένοι, δίχως να μιλούν στους διαιτητές ή να διαμαρτύρονται για κάποιο λάθος σφύριγμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.