Βενεζουέλα: Σε πελάγη ευτυχίας ο Μπέγιο (video)

Ο Έντουαρντ Μπέγιο δεν έκρυψε τη χαρά του για το γκολ, που σημείωσε κόντρα στη Βραζιλία.

Ο ποδοσφαιριστής της Βενεζουέλας χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη «σελεσάο» και δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, πως αυτό το γκολ θα το θυμούνται και τα παιδιά των παιδιών του.

Χαρακτηριστικά, ο Μπέγιο δήλωσε: «Το να παίζω μπαίνω εδώ στη Βραζιλία, με γεμάτο γήπεδο, απέναντι στην κάτοχο πέντε παγκόσμιων τίτλων και να πετυχαίνω ένα γκολ που έφερε το σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι που θα το θυμούνται τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου. Είναι ένα όνειρο».

Στη συνέχεια, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Είναι ένα γκολ όνειρο. Είναι σημαντικό να δείξουμε εδώ αυτό για το οποίο δουλεύουμε σκληρά, με τους προπονητές μας: ότι θα δώσουμε μάχη στο δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καναδά, των ΗΠΑ και του Μεξικού. Κατά τη γνώμη του, ο βαθμός που πήρε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης του 2026. Δεν είμαστε μια ομάδα που έρχεται να δει τι συμβαίνει. Ερχόμαστε για να παίξουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να τους πείσουμε πως διαθέτουμε μία σημαντική ομάδα, που έχει θάρρος και παίζει καλά».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.