Ξέσπασε ο Σκολάρι κατά τον επικριτών

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και επιτέθηκε κατά των επικριτών του.

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και επιτέθηκε κατά των επικριτών του. Ο Βραζιλιάνος παίκτης τόνισε πως όσοι τον επικρίνουν, μπορούν να «πάνε στο διάολο», ενώ υπογράμμισε πως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.


Αρχικά, ο Σκολάρι τόνισε: «Δεν γίνεται να μιλάω με όλους. Αυτούς που δεν κάλεσα, είναι γιατί ίσως δεν τους συμπαθώ τόσο πολύ ή αυτή την συγκεκριμένη στιγμή δεν θέλω να τους μιλήσω. Είναι αυτό που έκανα και το 2002 και θα συνεχίσω να το κάνω. Οι άντρες δεν γίνεται να ζηλεύουν. Όχι, παρακαλώ. Αν σου αρέσει, σου αρέσει. Αν δεν σου αρέσει, δεν σου αρέσει. Απλά πήγαινε στον διάολο. Είναι λάθος ο τρόπος που ερμηνεύεται».


Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος τεχνικός συμπλήρωσε: «Είπα ότι σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης θα μπορούσα να προσθέσω έναν παίκτη για τους διαφορετικούς αγώνες. Όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να προσθέσουν κάποιον. Θα ήθελαν να προσθέσουν εξαιτίας των χαρακτηριστικών του επόμενου αντιπάλου, αλλά έχεις μόνο 23. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας πάνε στη νίκη και ξέρουμε ποιους είχαμε επιλέξει καιρό πριν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.