Ανακρίνουν μεγάλα ονόματα για «μαύρη αγορά» εισιτηρίων

Μεγάλα ονόματα από το ποδοσφαιρικό παρελθόν της Βραζιλίας -ανάμεσά τους και ο Ντούνγκα - θα ανακριθούν στις βραζιλιάνικες αρχές, στο πλαίσιο έρευνας για κύκλωμα που πουλούσε εισιτήρια του Μουντιάλ στη «μαύρη αγορά»!

Μεγάλα ονόματα από το ποδοσφαιρικό παρελθόν της Βραζιλίας -ανάμεσά τους και ο Ντούνγκα – θα ανακριθούν στις βραζιλιάνικες αρχές, στο πλαίσιο έρευνας για κύκλωμα που πουλούσε εισιτήρια του Μουντιάλ στη «μαύρη αγορά»!


Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές συνέλαβαν την περασμένη Τρίτη 11 άτομα που εμπλέκονται στο εν λόγω κύκλωμα, του οποίου εγκέφαλος φέρεται να είναι ο 57χρονος γαλλο-αλγερινός Λαμίν Φοφανά Μοχαμαντού.


Ο τελευταίος, φέρεται να είχε πολύ καλή σχέση με πολλούς παλαίμαχους βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, ατζέντηδες αλλά και συγγενείς παικτών. Οι αρχές αναμένεται να ανακρίνουν κάποιους από αυτούς προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Φοφανά εκμεταλλευόταν τη σχέση του μαζί τους προκειμένου να εξασφαλίζει εισιτήρια και στη συνέχεια να τα μοσχοπουλά στη «μαύρη αγορά».


Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, στις 17 του μήνα ο Φοφανά έκανε ένα μεγάλο πάρτι στο Ρίο προς τιμήν παλαιμάχων Βραζιλιάνων, στο οποίο έδωσαν το παρών παίκτες όπως ο Ντούνγκα, ο Ζαϊρζίνιο, ο Κάρλος Αλμπέρτο Τόρες, ενώ ένας έτερος πρώην διεθνής, ο Ζούνιορ Μπαϊάνο, φερόταν να νοικιάζει ένα διαμέρισμα στο Ρίο για λογαριασμό του φερόμενου ως εγκεφάλου της συμμορίας.


Επίσης, ο Φοφανά φερόταν να είχε καλές σχέσεις με τον αδελφό και ατζέντη του Ροναλντίνιο Ρομπέρτο ντε Ασίς, ενώ στο παιχνίδι Βραζιλίας – Χιλής, ένα από τα μέλη της συμμορίας ονόματι Αντόνιο Ζόρζε Ενρίκε Ντε Πάουλα, καθόταν δίπλα στον πατέρα του Νεϊμάρ, στις πιο ακριβές θέσεις του γηπέδου!


Οι αρχές αναμένεται να ανακρίνουν τους Ντούνγκα και Μπαϊάνο, ενώ εξετάζεται και η ανάμιξη στελεχών από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες Βραζιλίας και Αργεντινής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.