Έτοιμος για τον προημιτελικό ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ τόνισε πως είναι πανέτοιμος για τον προημιτελικό με την Κολομβία, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε πριν τον αγώνα με τη Χιλή.

Ο Νεϊμάρ τόνισε πως είναι πανέτοιμος για τον προημιτελικό με την Κολομβία, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε πριν τον αγώνα με τη Χιλή για τη φάση των «16». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και πως τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την κρίσιμη αναμέτρηση της «σελεσάο».


Αρχικά, ο Νεϊμάρ τόνισε: «Νοιώθω πολύ καλά, έχω αποθεραπευτεί πλήρως. Και δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που έχει πρόβλημα με την ψυχολογία του. Όλοι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Κολομβία και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».


Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε: «Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι παρόμοια και μπορώ να πω πως μου αρέσει. Και νομίζω πως δεν θα βοηθούσε μόνο τους ποδοσφαιριστές μία ψυχολόγος, αλλά όλους και εσάς (τους δημοσιογράφους) και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Με έκανε να χαλαρώσω, έχουμε πολύ καλή σχέση γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπο και ελπίζω να το κάνω αυτό, γιατί μαθαίνω πολλά και με βοηθάει πραγματικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.