Με φόρα από τους ομίλους το Βέλγιο

Βέλγιο και Αμερική κοντράρονται στο «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαδόρ (23:00/ΝΕΡΙΤ Sports) για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Βέλγιο και Αμερική κοντράρονται στο «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαδόρ (23:00/ΝΕΡΙΤ Sports) για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς μετά από τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη φάση των ομίλων, όπου πήρε και την πρωτιά ευελπιστεί να συνεχίσει ανάλογα στη διοργάνωση και να βρεθεί στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ.

Στη φάση των ομίλων το Βέλγιο παρότι νίκησε και στα τρία ματς δεν έπεισε με την απόδοση του, κάτι που σίγουρα θα πρέπει να κάνει κόντρα στις ΗΠΑ για να καταφέρει να βρεθεί στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν πέρασε στους «16» του Μουντιάλ ως δεύτερη του πέμπτου ομίλου, πίσω από τη Γερμανία,  με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σε αντίθεση με το Βέλγιο, η Αμερική παρουσίασε καλό πρόσωπο στους ομίλους, κάτι που θέλει να επαναλάβει και κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στα αγωνιστικά ο Μαρκ Βίλμοτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Βάντεν Μπορ και στον τιμωρημένο Ντεφούρ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του  Βερμάελεν. Από την άλλη πλευρά, ο Γιούργκεν Κλίνσμαν δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και εκτός απροόπτου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Στο παρελθόν οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ακόμη πέντε φορές, με την προϊστορία να είναι υπέρ του Βελγίου που μετρά τέσσερις νίκες έναντι μίας των ΗΠΑ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλγερινός Τζαμέλ Χαϊμουντί με βοηθούς τον συμπατριώτη του Αμπντελχάκ Ετσιαλί και τον Μαροκινό Ρεντουάν Ατσίκ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς/4-2-3-1): Κουρτουά – Αλντερβάιρελντ, Φαν Μπούιτεν, Κομπανί, Βερτόνγκεν – Φελαϊνί, Βίτσελ – Μέρτενς, Μπρούιν, Αζάρ – Οριζί.

ΗΠΑ (Γιούργκεν Κλίνσμαν/4-4-1-1): Χάουαρντ – Τζόνσον, Γκονζάλεζ, Μπέσλερ, Μπίσλι – Τζόουνς, Μπράντλι, Μπέκερμαν, Ζουσί – Ντέμπσεϊ, Άλτιντορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.