Ο «υπεύθυνος» για τον τραυματισμό του Ρονάλντο (;)

Ο Νάνα Κουάκου Μπονσάμ είχε προβλέψει τον Φλεβάρη του 2014 τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και την απουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη!

Ο Νάνα Κουάκου Μπονσάμ είχε προβλέψει τον Φλεβάρη του 2014 τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και την απουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη!

Το όνομά του μεταφρασμένο σε τοπικές διαλέκτους σημαίνει «Ο Διάβολος της Τετάρτης» και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους πνευματικούς γιατρούς της αφρικανικής χώρας. Ο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε στο φιλικό 0-0 με την Ελλάδα και λογίζεται αμφίβολος για την έναρξη του Μουντιάλ, αφού ακόμη δεν έχει κάνει ούτε προπόνηση με την Πορτογαλία.

Γκάνα και Πορτογαλία θ΄ αναμετρηθούν την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του έβδομου γκρουπ στις 26 Ιουνίου, με τον Μπονσάμ να υποστηρίζει πώς θα μπορέσει ο «άσος» της Ρεάλ Μαδρίτης να παίξει μονάχα αν θεραπεύσει τη μορφή τενοντίτιδας που αντιμετωπίσει πνευματικά και όχι ιατρικά.

Με δήλωσή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Angel FM ο «γιατρός» από την Γκάνα δήλωσε πώς έχει δημιουργήσει μία «θεϊκή σκόνη» από φύλλα και διάφορες φυτικές ουσίες οι οποίες τοποθετήθηκαν γύρω από φωτογραφία του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ανατριχιαστική τοποθέτηση του Νάνα Μπονσάμ στο ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, που παραπέμπει σε βουντού: «Γνωρίζω ότι ο Ρονάλντο είναι τραυματίας, αφού έχω φροντίσει γι΄αυτό! Σοβαρολογώ. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ένα πείραμα με τέσσερις σκύλους, δουλεύοντας μ΄ ένα πνεύμα που αποκαλείται Καουίρι Καπάμ. Έλεγα πριν τέσσερις μήνες πώς δουλεύω για να μην παίξει ο Ρονάλντο στο Μουντιάλ, έτσι ώστε να μην αγωνιστεί απέναντι στην Γκάνα. Ο καλύτερος τρόπος ήταν να τραυματιστεί. Αυτός ο τραυματισμός δεν γιατρεύεται με θεραπεία ή φάρμακα. Αντιμετωπίζεται μόνο πνευματικά. Σήμερα είναι πρόβλημα στο γόνατο, αύριο σε κάτι άλλο»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.