Φλαμένγκο: Παράπονα Περέιρα για τη διαιτησία

Η Αλ Χιλάλ είναι η πρώτη φιναλίστ του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, μετά τη νίκη της επί της Φλαμένγκο με 3-2, στον ημιτελικό που διεξήχθη στο στάδιο IBN της Ταγγέρης.

Οι Βραζιλιάνοι ήλπιζαν να γίνουν ο πρώτος μη ευρωπαϊκός σύλλογος που θα κατακτούσε το τρόπαιο μετά το 2012 και τον τίτλο της Κορίνθιανς, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ρίο Ντε Τζανέιρο, Βίτορ Περέιρα, είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς έπαιξε με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο λόγω της αποβολής του Ζέρσον:

«Ημασταν έτοιμοι για να παίξουμε εναντίον της Αλ Χιλάλ, αλλά όχι προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε και τη διαιτησία, που δεν στάθηκε στο ύψος μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης. Ήταν μια προκλητική διαιτησία και αν δεν είχαμε παίκτες με τέτοια προσωπικότητα θα είχαμε τελειώσει το παιχνίδι με περισσότερες αποβολές. Οι μοναδικές προσπάθειες που έκανε η Αλ Χιλάλ για γκολ στο πρώτο ημίχρονο δόθηκαν πέναλτι. Ολα αυτά είναι απαράδεκτα» δήλωσε σχετικά ο Πορτογάλος, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.