Κούπα στο … ρελαντί!

Η Άρσεναλ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Άστον Βίλα και επιβλήθηκε 4-0 κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας.

Η Άρσεναλ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Άστον Βίλα και επιβλήθηκε 4-0 κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας. 

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απέδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι τη φετινή χρονιά διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο και το επιβεβαίωσε και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Άστον Βίλα.  

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το πρώτο μέρος και κατάφεραν να «σφραγίσουν» την κυριαρχία τους με ένα γκολ του Γουόλκοτ στο 40ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Αλέξις Σάντσεζ. 

Στην επανάληψη, οι «κανονιέριδες» μπήκαν πολύ δυνατά και πέντε μόλις λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρους μέρους κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους αυτή τη φορά με δράστη τον Χιλιανό επιθετικό. 

Μετά από αυτό το γκολ οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να αποσυντονίζονται και έτσι στο 62ο λεπτό δέχτηκαν και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Μερτεζάκερ και σκοράρει και να «σφραγίζει» ουσιαστικά τη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου για την ομάδα του. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ζιρού στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Αυτή ήταν η 12η φορά που η Άρσεναλ κατακτά το συγκεκριμένο τίτλο καθώς και η δεύτερη συνεχόμενη, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη φετινή χρονιά και πλέον είναι η πολυνίκης του συγκεκριμένου θεσμού. 

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ (4-2-3-1): Στσέσνι, Μπεγερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλέν, Καθόρλα, Ράμσεϊ, Εζίλ (77′ Γουίλσιερ), Σάντσες (90′ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν), Γουόλκοτ (77′ Ζιρού)

Άστον Βίλα (4-3-3): Γκίβεν, Χάτον, Οκορέ, Φλάαρ, Ρίτσαρντσον (68′ Μπακούνα), Κλέβερλι, Γουέστγουντ, Ντελφ, Ενζογκμπιά (53′ Αγκμπόνλαχορ), Μπεντέκε, Γκρίλις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.