Στα ημιτελικά η Τότεναμ

Μέσα σε τρία λεπτά η Τότεναμ "καθάρισε" την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας (3-1). Και τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν στα τελευταία 16 λεπτά του αγώνα.

Μέσα σε τρία λεπτά η Τότεναμ “καθάρισε” την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας (3-1). Και τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν στα τελευταία 16 λεπτά του αγώνα.

Το κλίμα ήταν “βαρύ”, λόγω της περιπέτειας της υγείας του Φαμπρίς Μουάμπα. Οι παίκτες των δύο ομάδων με ένα μπλουζάκι που αναφερόταν στον άσο της Μπόλτον, ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη συμπαράσταση τους προς τον άτυχο ποδοσφαιριστή. 

Η Μπόλτον άντεξε μέχρι το 74′, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Νέλσεν με κεφαλιά κατάφερε να λύσει το Γόρδιο Δεσμό και να βάλει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Στο 77′ ο Μπέιλ, μετά από πάσα του Ντεφόε, πέτυχε το 2-0 και ουσιαστικά διέλυσε τις ελπίδες της Μπόλτον για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αν και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Ντέιβις. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σαχα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τότεναμ: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Κινγκ, Νέλσεν, ΑΕκοτό, Μόντριτς,  Λίβερμορ, Πάρκερ (Ντεφόε 71′), Μπέιλ, Φαν ντερ Φάαρτ (Ρόουζ 80′), Αντεμπαγιόρ (Σαχά 79′)

Μπόλτον: Μπογκντάν, Αλόνσο, Μπογιάτα (Ντέιβις 76′), Νάιτ, Ρίκετς, Κόκερ, Ντέιβις, Πράτλεϊ (Ρίαμ 28′), Ιγκλς, Κλάσνιτς, Μιγιαΐτσι (Τουντσάι 79′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.