Μόρισον: «Δε θα πάμε για αυτόγραφα»

Ο Στιβ Μόρισον υπογράμμισε πως η Μίλγουλ θα παραταχθεί απέναντι στην Τότεναμ για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Στιβ Μόρισον υπογράμμισε πως η Μίλγουλ θα παραταχθεί απέναντι στην Τότεναμ για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας. Όπως συμπλήρωσε άπαντες στην ομάδα του είναι πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και έχουν προετοιμαστεί ψυχολογικά για το συγκεκριμένο ματς. 

Αρχικά, ο 33χρονος Ουαλός δήλωσε: «Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις για το πόσο δύσκολο πρόκειται να είναι το ματς, όμως σίγουρα δεν θα πάμε εκεί για να πάρουμε αυτόγραφα, ή να είμαστε καλοί μαζί τους! Εγώ τουλάχιστον, δεν είμαι τόσο συναισθηματικό άτομο! Δεν ενθουσιάζομαι και δεν θα πάω στο γήπεδό τους λέγοντας: «Ουάου, μα κοίτα με ποιον παίζω».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν θα αγωνιστούμε για να πάρουμε μια γεύση για το πως είναι να παίζεις στο κορυφαίο επίπεδο, σε έναν πολύ όμορφο αγωνιστικό χώρο απέναντι σε πολύ ταλαντούχους παίκτες, εξίσου δυνατοί, αλλά πιο γρήγοροι από εμάς. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε τον αγώνα στον τρόπο παιχνιδιού που εμείς θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.