Απ’ τα… αζήτητα στην εθνική Αγγλίας

Ο Ματ Τζάρβις, που "κόπηκε" από τη Μίλγουολ στα 16 του, οκτώ χρόνια μετά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο Ματ Τζάρβις, που “κόπηκε” από τη Μίλγουολ στα 16 του, οκτώ χρόνια μετά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στη Γουλβς από το 2007, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και θα πάρει το βάπτισμα του πυρός είτε κόντρα στην Ουαλία το Σάββατο (26/3) για τα προκριματικά του Euro 2012, είτε κόντρα στην Γκάνα σε φιλική αναμέτρηση τέσσερις μέρες αργότερα.

“Είναι σκληρό να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε τόσο μικρή ηλικία, όμως πρέπει να έχεις το ψυχικό σθένος να ανταπεξέλθεις”, είπε ο Τζάρβις για την κακή εμπειρία του στη Μίλγουολ και συμπλήρωσε: “Πρέπει να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω σου, να σε καθοδηγούν σωστά και φυσικά να δουλεύεις σκληρά. Πήγα στην Τζίλιγχαμ και από τότε δεν κοίταξα ποτέ πίσω”.

Το μέλλον, βέβαια, φαντάζει ακόμη καλύτερο για τον Άγγλο άσο, που κατάγεται από αθλητική οικογένεια: “Οι γονείς μου Νικ και Λίντα (σ.σ. από τους κορυφαίους παίκτες του πινγκ πονγκ στην Αγγλία) ήταν ανέκαθεν τα στηρίγματά μου. Τα τελευταία χρόνια οι συμβουλές τους έπαιξαν σημαντικό ρόλο, ώστε να δώσω διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι μου, πιο πνευματική. Τώρα τα παιδιά στην εθνική έχουν προβλήματα στο πινγκ πονγκ! Χθες βράδυ παίξαμε λίγο και νίκησα αρκετούς. Τότε τους είπα την ιστορία για τους γονείς μου και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.