Την κράτησε όρθια ο Μπουφόν

Η Ιταλία πήρε το 0-0 στην Πράγα από την Τσεχία με μεγάλες αποκρούσεις του Τζιανλουίτζι Μπουφόν και παρά την αποβολή του Μάριο Μπαλοτέλι.

Η Ιταλία πήρε το 0-0 στην Πράγα από την Τσεχία με μεγάλες αποκρούσεις του Τζιανλουίτζι Μπουφόν και παρά την αποβολή του Μάριο Μπαλοτέλι.

Η «σκουάντρα ατζούρα» εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του δεύτερου ομίλου και μάλιστα με άνεση, ενώ οι Τσέχοι κυνηγούν τη δεύτερη Βουλγαρία.

Από αυτό το ματς όμως η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι κρατάει μόνο τον βαθμό, καθώς δεν παρουσίασε απολύτως τίποτε και αν δεν υπήρχε ο Μπουφόν δύσκολα θα έπαιρνε και αυτόν τον έναν πόντο.

Οι Τσέχοι είχαν ευκαιρίες με τους Κόζακ, Γίρατσεκ και Κόλαρ αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι στον «πορτιέρε» της Ιταλίας, ούτε και στο διάστημα από το 72′ και μετά, όταν βρέθηκαν με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Μπαλοτέλι με δύο κίτρινες σε τέσσερα λεπτά.

Τσεχία – Ιταλία 0-0
ΤΣΕΧΙΑ
: Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Μ. Κάντλετς, Σίβοκ, Λιμπέρσκι (19′ Σούτσι), Χούμπσμαν, Ντάριντα (75′ Β. Κάντλετς), Πλάσιλ, Ροζίτσκι, Γίρατσεκ (86′ Κόλαρ), Κόζακ.
ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μαρκίζιο, Πίρλο (77′ Ακουϊλάνι), Ντε Ρόσι, Μοντολίβο, Μπαλοτέλι, Ελ Σαραουί (46′ Τζοβίνκο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.