Εκτός πρωταθλήματος η Σατούρν

Χωρίς τη συμμετοχή της Σατούρν Ραμένσκογε θα διεξαχθεί το νέο ρωσικό πρωτάθλημα...

Χωρίς τη συμμετοχή της Σατούρν Ραμένσκογε θα διεξαχθεί το νέο ρωσικό πρωτάθλημα, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι απέσυρε τη συμμετοχή της ομάδας, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

«Αποστείλαμε επιστολή στη ρωσική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη Ρωσική Πρέμιερ Λιγκ, ενημερώνοντας για την απόφασή μας να μην αγωνιστούμε στην προσεχή περίοδο 2011-12, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών», αναφέρει η Σατούρν σε ανακοίνωση που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην εβδομάδα η κυβέρνηση της περιφέρειας της Μόσχας αποφάσισε να ρευστοποιήσει τον σύλλογο, τα χρέη του οποίου ξεπερνούν τα 800 εκατομμύρια ρούβλια (19,5 εκατομμύρια ευρώ).

Η Σατούρν, η οποία κατέλαβε τη 10η θέση στο τελευταίο πρωτάθλημα Ρωσίας, είναι ο δεύτερος σύλλογος που αποχωρεί από τη μεγάλη κατηγορία σε λιγότερο από έναν μήνα και ο τρίτος από την αρχή του χρόνου. Πριν από λίγο καιρό η Άμκαρ Περμ αποφάσισε οικειοθελώς να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στη Β΄ κατηγορία, αφού τα συνολικά χρέη της έφτασαν τα 167 εκατομμύρια ρούβλια. Τον Φεβρουάριο διαλύθηκε η FK Μόσχας, αφού ο βασικός χορηγός της σταμάτησε να χρηματοδοτεί την ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.