6ος ΟΜΙΛΟΣ: Εντυπωσιακό 3-3 στο Ισραήλ

Αυτά τα ματς μόνο μια εθνική ομάδα με ελάχιστη σοβαρότητα στις προκριματικές φάσεις, όπως η Πορτογαλία μπορεί να τα κάνει. Προηγήθηκε 1-0, στο 70' βρέθηκε να χάνει 3-1 από το Ισραήλ και τελικά με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο εθνικό στάδιο Ραμάτ Γκαν.

Αυτά τα ματς μόνο μια εθνική ομάδα με ελάχιστη σοβαρότητα στις προκριματικές φάσεις, όπως η Πορτογαλία μπορεί να τα κάνει. Προηγήθηκε 1-0, στο 70′ βρέθηκε να χάνει 3-1 από το Ισραήλ και τελικά με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο εθνικό στάδιο Ραμάτ Γκαν.

Οι δυο εθνικές ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 8 βαθμούς (σε πέντε ματς), βρισκόμενες πίσω από τη Ρωσία που έχει το απόλυτο (τέσσερις νίκες στον αριθμό). Ο Αλβες στο 2′ έδωσε προβάδισμα στους Πορτογάλους, αλλά οι γηπεδούχοι με τέρματα των Χεμέντ στο 24′ και στο 39′ με τον Μπε Μπασάτ έκαναν την ανατροπή.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ασχολείται μόνο με το διαιτητή που δεν του έδωσε κανένα από τα… 20 πέναλτι που ζήτησε και όχι με το ποδόσφαιρο, το Ισραήλ βρήκε τον τρόπο να απειλήσει από στημένη φάση. Στο 70′ ο Γκέρσον έκανε το αυτονόητο, πήδηξε για να πιάσει κεφαλιά και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ουδείς αντίπαλός του είχε παρόμοια διάθεση, πέτυχε το 3-1.

Δυο λεπτά αργότερα, όμως, ο Πόστιγκα είπε “ευχαριστώ” στην ασίστ του Κριστιάνο Ρονάλντο μειώνοντας σε 3-2, ενώ στο 93′ ο Φάμπιο Κοεντράο διαμόρφωσε το τελικό 3-3 σε μια φάση που έγιναν καμιά δεκαριά λάθη από πλευράς γηπεδούχων.

Ο Μασάδο ήταν στον πάγκο της Πορτογαλίας, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Το αποτέλεσμα
Ισραήλ – Πορτογαλία 3-3
0-1 Αλβες(2)
1-1 (24) Χεμέντ
2-1 (39) Μπεν Μπασάτ
3-1 (70) Γκέρσον
3-2 Πόστιγκα (72)
3-3 Κοεντράο (90+3)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.