Καραγκούνης: «Νέες επιτυχίες με την Εθνική»

Να ζήσει νέες επιτυχίες με την Εθνική Ελλάδος θέλει ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως τόνισε στην ιστοσελίδα της Φούλαμ.

Να ζήσει νέες επιτυχίες με την Εθνική Ελλάδος θέλει ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως τόνισε στην ιστοσελίδα της Φούλαμ. Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο των 120 συμμετοχών.

Αρχικά, ο Καραγκούνης τόνισε: «Έχω κληθεί να αγωνιστώ με την Εθνική στα σπουδαία παιχνίδια ενάντια στη Βοσνία και τη Σλοβακία, δύο ομάδες που μας ανταγωνίζονται για την κορυφή του προκριματικού ομίλου. Είναι σημαντικό να τα πάω καλά με την Εθνική μου».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα είναι πράγματι σπουδαίο κατόρθωμα, αλλά αυτό που το κάνει ακόμα μεγαλύτερο είναι ότι όλες αυτές οι συμμετοχές συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση του Euro, τη συμμετοχή μας σε τρία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ότι σ το τελευταίο συμπεριληφθήκαμε ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Αγωνιστήκαμε επίσης σε τελικά Μουντιάλ, στο Confederations Cup και αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι ότι με αυτή την Εθνική γνωρίσαμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της».

Σχετικά με την έως τώρα παρουσία του στη λονδρέζικη ομάδα τόνισε: «Νιώθω καλά και δουλεύω σκληρά. Αγωνίστηκα επίσης σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, προκειμένου να συνηθίσω το ρυθμό. Το σημαντικότερο για μένα αυτή τη στιγμή είναι να συνηθίσω το στυλ παιχνιδιού. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος»».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του στο αγγλικό πρωτάθλημα: «Ήταν υπέροχο, παρόλο που απογοητεύτηκα με την ήττα. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα βαθμό, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Όλα τα παιχνίδια της Πρέμιερ είναι δύσκολα, ανεξάρτητα ποια ομάδα είναι αντίπαλός σου ή σε τι θέση βρίσκεται. Είναι σαν μια πραγματική οικογένεια εδώ. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά και αυτό με βοήθησε να εγκλιματιστώ εδώ. Όλο το ρόστερ είναι σαν μια οικογένεια. Διαθέτουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι τέλειο. Όλα αυτά βοηθούν πολύ τους νέους παίκτες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στους στόχους της Φούλαμ: «Θέλουμε να προσπαθήσουμε για να έχουμε μια καλή σεζόν και στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε το. ταμείο. Νομίζω ότι προοδεύουμε και παίζουμε καλό, θεαματικό ποδόσφαιρο. Είμαστε επίσης μια από τις ομάδες με τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία και αυτό αποτελεί καλή βάση για να πάνε ακόμα καλύτερα οι επιθετικοί μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.