Τελειώνει από την εθνική ο Σάρνερ

Αλλιώς τα λέει ο Πάουλ Σάρνερ, αλλιώς η αυστριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (OeFB), αλλά η ουσία παραμένει ίδια: ο έμπειρος αμνυντικός "τελείωσε" από την εθνική ομάδα της χώρας του, μετά την αποχώρησή του από το ξενοδοχείο της αποστολής, πριν το φιλικό με την Τουρκία.

Αλλιώς τα λέει ο Πάουλ Σάρνερ, αλλιώς η αυστριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (OeFB), αλλά η ουσία παραμένει ίδια: ο έμπειρος αμνυντικός “τελείωσε” από την εθνική ομάδα της χώρας του, μετά την αποχώρησή του από το ξενοδοχείο της αποστολής, πριν το φιλικό με την Τουρκία. Η Αυστρία επικράτησε χθες 2-0 στη Βιένη, αλλά ο άσος του Αμβούργου δεν ακολούθησε την αποστολή. Την είχε ήδη… κοπανήσει από το ξενοδοχείο, αρνούμενος να συμβιβαστεί με το νέο ρόλο που τού πρότεινε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μαρσέλ Κόλερ.
«Ακόμα και πριν φτάσω στη Βιένη, ο αυστριακός Τύπος το είχε σίγουρο ότι δεν πρόκειται να έπαιζα ούτε εναντίον της Τουρκίας, ούτε ποτέ ξανά! Ο προπονητής μού πρότεινε να έχω έναν διαφορετικό, πιο συβουλευτικό, ρόλο στην ομάδα. Αρνήθηκα, αφού πιστεύω ότι αυτό είναι καθαρά δουλειά του προπονητή και ο Κόλερ μου είπε ότι δεν θα αγωνιστώ ξανά όσο αυτός είναι στην τεχνική ηγεσία», λέει ο 32χρονος μπακ που έχει περάσει από την Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουίγκαν και τη Γουέστ Μπρομ.
Η επίσημη θέση της ομοσπονδίας είναι ότι ο ποδοσφαιριστής εγκατάλειψε το ξενοδοχείο, όταν ο προπονητής αρνήθηκε να τού υποσχεθεί ότι θα έπαιζε βασικός σέντερ μπακ στο φιλικό με την Τουρκία. Ο Μαρσέλ Κόλερ αιτιολόγησε την απόφασή του: «Τον τελευταίο καιρό ο Πάουλ είχε παίξει δύο φορές βασικός και ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Ηθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο, εκείνος δεν το δέχθηκε και αποφάσισε να πάει σπίτι του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.