Συγκέντρωση και ομαδικότητα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΕΤΟΝΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ
"Βιντεοθεραπεία" με τα λάθη από το πρώτο ημίχρονο στο Ισράήλ και πολλά ματς της Λετονίας έδειξε ο Σάντος στους διεθνείς μας. Το novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΕΤΟΝΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΜΠΟΣ
“Βιντεοθεραπεία” με τα λάθη από το πρώτο ημίχρονο στο Ισράήλ και πολλά ματς της Λετονίας έδειξε ο Σάντος στους διεθνείς μας. Το novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στη συνέντευξη τύπου ο Σάντος σε ερώτηση για το τί δε θέλει να δει από όσα είδε στην εμφάνιση του Ισραήλ είπε πως δεν θέλει να επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως δε θέλει να δει ξανά στοιχεία ατομισμού που κάνουν κακό στην ομαδική λειτουργία της ομάδας. Καθώς έτσ ιη ομάδα δε μπορούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά και δεν έφτανε έυκολα στην αντίπαλη περιοχή.

Αυτό το συγκεκριμένο ημίχρονο με το Ισραήλ έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στους παίκτες του την Δευτέρα αναλύοντας τα λάθη τους και τονίζοντας ότι δε θέλει να τα ξαναδεί. Επίσης τους έδειξε πολλά στιγμιότυπα από τους αγώνες της Λετονίας στην προκριματική φάση. Η Λετονία είναι μία ομάδα που πλέον την γνωρίζουν καλά οι διεθνείς μιας κα ιτα τελευταία χρόνια την έχουν αντιμετωπίσει τρεις φορές.

Έτσι ο Σάντος δεν αναλώθηκε στο παιχνίδι συγκεκριμένων παικτών όπως ο Ρούντνεβς κι ο Βερπακόφσκις αλλά στον συνολικό τρόπο παιχνιδιού του αποψινού αντιπάλου. Επειδή λοιπόν η εθνική μας ομάδα θα είναι αυτή που θα έχει την πρωτοβουλία, ο Σάντος τόνισε ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις. Άλλωστε η Λετονία μόνο έτσι γνωρίζει να αγωνίζεται. Παίζοντας με διπλή ζώνη άμυνας σε ένα κλασικό 4-4-2, οι 8 ποδοσφαιριστές αναλώνονται κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, αλλά όταν η ομάδα βγαίνει στην αντεπίθεση το κάνει με πάνω από τρεις παίκτες, καθώς συμμετέχουν και ο Τσάουνια και ο Φέρτοφς (κεντρικοί χαφ σήμερα), αλλά και οι ενίοτε ακραίοι χαφ.Έτσι η εθνική μας πρέπει να είναι και πάλι 100% συγκεντρωμένοι γιατί κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατλίζεται στο να ξεκινήσει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Σηφάκη, κέντρο άμυνας τους Παπασταθόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο, δεξιά τον Μανιάτη, αριστερά τον Ζαραδούκα, αμυντικό μέσο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, δίπλα του και δεξιά τον Μάκο, αριστερά του τον Καραγκούνη, ενώ στην επίθεση δεξιά θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Σαμαράς και στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος.

Από την άλλη ο Στάρκοφς αναμένεται να ξεκινήσει την ομάδα του με 4-4-2. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βάνινς, σο κέντρο της άμυνας ο Ιβάνοβς και ο Μίχαντιουκς, δεξιά ο Κλάβα, αριστερά ο Κριάουκλις, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Τσάουνια και Φέρτοφς, δεξιά ο Λουκιάνοφς, αριστερά ο Ζιγκάγεβς και στην επίθεση οι Ρούντνεβς και Βερπακόφσκις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.