6ος όμιλος: “Σκόνταψε” η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία έμεινε στο 1-1 με το Ισραήλ στη Λισαβόνα και "πέταξε" ακόμη δύο βαθμούς στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Πορτογαλία έμεινε στο 1-1 με το Ισραήλ στη Λισαβόνα και “πέταξε” ακόμη δύο βαθμούς στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ρικάρντο Κόστα άνοιξε το σκορ στο “Ζοσέ Αλβαλάδε” στο 27′ από ασίστ του Πέπε, αλλά το γκολ του αμυντικού της Βαλένθια δεν αποδείχθηκε αρκετό για τους Ίβηρες.

Ο Μπεν Μπασάτ ισοφάρισε στο 85′ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τον βαθμό που πήραν “κλείδωσαν” την αδιάφορη κατά τα άλλα τρίτη θέση στο γκρουπ. Η Πορτογαλία πήγε στους 18 βαθμούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι και τη νίκη να έπαιρνε, οι πιθανότητές της για την πρωτιά θα ήταν ελάχιστες.

Η Ρωσία που βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, πέρασε και από το Λουξεμβούργο και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για να “κλειδώσει” την πρόκρισή της.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Μπέντο): Ρουί Πατρίτσιο, Ρικάρντο Κόστα, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Αντούνες, Νάνι, Μιγκέλ Βελόσο (87′ Έντερ), Ζοάο Μουτίνιο, Ρούμπεν (69′ Ζόσουε), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ούγκο Αλμέιδα (70′ Νέλσον Ολιβέιρα)

ΙΣΡΑΗΛ (Γκούτμαν): Αουάτ, Μπεν Χαΐμ, Μεσουμάρ, Μπεν Χαρούς, Τίμπι, Νάτσο, Ζάχαβι (83′ Ντάμαρι), Γέινι, Ράντι (67′ Ρεφαέλοφ), Μπαρντά (60′ Μπεν Χαΐμ), Μπεν Μπασάτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.