5ος Ομιλος: Δεν έχασαν σουτ οι Ισλανδοί…

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στην Ελβετία, με την Ισλανδία να έχει ευστοχία μπάσκετ και να επιστρέφει από το 4-1 του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας τέσσερις τελικές προσπάθειες σε όλο το ματς, κατάφεραν να πετύχουν ισάριθμα γκολ. Νίκη της Σλοβενίας επί της Αλβανίας...

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στην Ελβετία, με την Ισλανδία να έχει ευστοχία μπάσκετ και να επιστρέφει από το 4-1 του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας τέσσερις τελικές προσπάθειες σε όλο το ματς, κατάφεραν να πετύχουν ισάριθμα γκολ και να μαζέψουν ένα βαθμό που τους διατηρεί ζωντανούς στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ισλανδία μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ με τον Γκούντμουντσον, ωστόσο οι Ελβετοί έφεραν γρήγορα γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα. Συγκεκριμένα στο 15′ ο Λιχστέινερ με κεφαλιά, ύστερα από πάσα του Ροντρίγκεζ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος παίκτης με τη συμπλήρωση του ημιώρου ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1. τρία λεπτά νωρίτερα ο Σαρ είχε ολοκληρώσει την ανατροπή για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 54′ με πέναλτι του Ντζεμάλι έκαναν το 4-1.

Ολοι πίστεψαν πως η Ελβετία είχε “καθαρίσει” το παιχνίδι και είχε αγκαλιάσει την πρώτη θέση και την πρόκριση, ωστόσο όλοι υπολόγιζαν χωρίς τους. μουσαφιραίους. Δύο λεπτά αργότερα ο Σίγκτορσον μείωσε σε 4-2. Στο 68′ ο Γκούντμουντσον έφερε τη διαφορά στο γκολ, αγχώνοντας ξανά τους Ελβετούς, που είχαν την καθολική υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες. Τελικά οι Ισλανδοί έκαναν τη ζημιά στις καθυστερήσεις με τον Γκούντμουντσον να σημειώνει χατ τρικ.


Ξανά στο κόλπο η Σλοβενία

Η Σλοβενία έκαμψε την αντίσταση της Αλβανίας (1-0) και μπήκε ξανά στο κόλπο της δεύτερης θέσεις και των μπαράζ, τα οποία ίσως την στείλουν στη Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ομίλου, έχοντας από κάτω της μόνο την Κύπρο, ωστόσο η Σλοβενία απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη δεύτερη θέση, εκεί όπου “κάθεται” η Νορβηγία με 11 βαθμούς. Ένα λιγότερο έχουν Ισλανδία και Αλβανία, οι οποίες θα κοντραριστούν στην έδρα της πρώτης την επόμενη αγωνιστική.

Το γκολ που έκρινε το ματς και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, πέτυχε στο 19′ ο Καμπλ. Ο Κάτσε του ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός το παιχνίδι και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.