“Φωτιά” στην κορυφή έβαλε η Ρόντα

Η Τβέντε κατάφερε στο παραπέντε να σώσει την παρτίδα στην αναμέτρηση με την Ρόντα, ωστόσο κινδυνεύει στο τέλος της ημέρας να έχει συγκάτοικο στην κορυφή.

Η Τβέντε κατάφερε στο παραπέντε να σώσει την παρτίδα στην αναμέτρηση με την Ρόντα, ωστόσο κινδυνεύει να έχει συγκάτοικο στην κορυφή. Αν η Αϊντχόφεν νικήσει τη Χέρενφέιν το απόγευμα της Κυριακής, τότε οι δύο ομάδες θα πατούν κορυφή.

Η Ρόντα προηγήθηκε με τον Μποντόρ στο 77′, αλλά δεν μπόρεσε να κάτσει για αρκετή ώρα στη θέση του οδηγού. Στο 86′ ο Γιάνσεν ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε χαρίζοντας στους γηπεδούχους το βαθμό της ισοπαλίας. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Ροσάλες (90′), Πρους (83′).

Ο Αγιαξ επιβλήθηκε της  Χρόνινχεν 2-0 και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Ο Αίαντας “καθάρισε” τη νίκη μέσε σε τέσσερα λεπτά. Συγκεκριμένα ο  Σουλεϊμάνι άνοιξε το σκορ στο 69′, ενώ ο Βερτόνγκεν στο 73′ πέτυχε το τελικό 2-0.

Περίπατο πραγματοποίησε η Φέγενορντ στην έδρα της Βααλβάικ, την οποία και συνέτριψε με 4-0. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Φέρ (8′), Λίρνταμ (32′), Μπίσεςγουόρ (58′), Βινάλντουμ (65′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.