Αγρίεψε η Αιντχόφεν, 6-0 την Εξέλσιορ (video)

Η Εξέλσιορ πλήρωσε τα…σπασμένα για την 1η ήττα της Αϊντχόφεν στο πρωτάθλημα από την Φέγενορντ την προηγούμενη αγωνιστική. Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας συνέτριψε με 6-0 την Εξέλσιορ στο «Φίλιπς Στάντιον» σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Η Εξέλσιορ πλήρωσε τα…σπασμένα για την 1η ήττα της Αϊντχόφεν στο πρωτάθλημα από την Φέγενορντ την προηγούμενη αγωνιστική. Η πρωταθλήτρια Ολλανδίας συνέτριψε με 6-0 την Εξέλσιορ στο «Φίλιπς Στάντιον» σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική στο ολλανδικό πρωτάθλημα.  

Μονόλογος το πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Φαν Μπόμελ προηγήθηκε γρήγορα, μόλις στο 17ο λεπτό όταν μετά την ωραία κούρσα από αριστερά του Ανχελίνιο, ο Λουκ ντε Γιονγκ, από κον΄τά πέτυχε το 1-0. Αυτό η΄ταν το 13ο γκολ σε 15 ματς στο πρωτάθλημα για τον αρχηγό της Αϊντχόφεν.  Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Μάνσχοτ, έδειξε το σημείο του πέναλτι σε ανατροπή του Λοζάνο από τον Φαν Ντερ Μερ, αλλά αφού συμβουλεύτηκε το VAR, πήρε την απόφαση του πίσω. 

Τελικά αφού είχε δοκάρι με τον Ντάμφρις στο 31΄πέτυχε 2ο γκολ, με την βοήθεια ενός αντιπάλου, του Φαν ντερ Μερ, που μετά από εκτέλεση φάουλ του Λοζάνο έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του. 74% κατοχή μπάλας για τους γηπεδούχους στο πρώτο 45λεπτο, μόλις 26% για την ομάδα του Ρότερνταμ. 11 τελικές έναντι μόλις μίας για την Εξέλσιορ.

Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Παρέμεινε ο μονόλογος για την Αϊντχόφεν που τελείωσε το ματς με 23 τελικές, πετυχαίνοντας 3 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά έγινε το 3-0 στο 52ο λεπτό, με 2ο αυτογκόλ από παίκτη της Εξέλσιορ, αυτή την φορά από τον Ματάι και το σκορ έφτασε στα επίπεδα του 6-0, με τα γκολ του Μάλεν στο 80΄, του Μπέχβαϊν στο 90΄και του Λουκ ντε Γιονγκ, στο 20 λεπτό των καθυστερήσεων. 

Αυτή ήταν η 8η εντός έδρας νίκη για την Αϊντχόφεν και η 15η σε 17 παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας απέναντι στην Εξέλσιορ. Μάλιστα κράτησε ανέπαφη την εστία της για 6ο συνεχόμενο εντός έδρας ματς και για 584 αγωνιστικά λεπτά, από το γκολ του Σολ δηλαδή στο 6-1 της Αϊντχόφεν επί της Βίλεμ την 4η αγωνιστική.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την Παρασκευή, η Άλκμααρ επικράτησε άνετα με 3-0 εκτός έδρας της Φορτούνα Σιτάρντ του Λαζαρή Λάμπρου (έπαιξε και στα 90 λεπτά). Τα γκολ της Άλκμααρ πέτυχαν οι Σόιτενς (12′), Ιντρίσι (63′) και Τιλ (80΄).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.