Μοναδικό: Ο Γιακουμάκης κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο τον Ιανουάριο!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει βαλθεί να "τρελάνει" τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις επιδόσεις του στην Ολλανδία, καθώς σκοράρει "κατά ριπάς".

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει βαλθεί να “τρελάνει” τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις επιδόσεις του στην Ολλανδία, καθώς σκοράρει “κατά ριπάς”.

Ο Έλληνας επιθετικός της Φένλο είναι με διαφορά πρώτος σκόρερ στη φετινή Eredivisie, όμως η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) τον ανέδειξε κορυφαίος σκόρερ στον κόσμο για τον μήνα Ιανουάριο. 

Ο Γιακουμάκης σκόραρε 11 φορές τον Γενάρη, όσες και ο Μπαγκντάντ Μπουνετζάχ της Αλ Σαντ, όμως ο Έλληνας επιθετικός κέρδισε την κορυφή στη σχετική λίστα, καθώς το πρωτάθλημα της Eredivisie είναι πιο ψηλά στην κατάταξη της IFFHS, από τη Star League του Κατάρ.

Ο Γιακουμάκης, 26 ετών Έλληνας αγωνίζεται στην Ολλανδία: πέτυχε μόνο 10 γκολ συνολικά στις 3 προηγούμενες σεζόν (σε όλες τις διοργανώσεις). Τώρα κυριαρχεί στην Eredivisie έχοντας σημειώσει 21 γκολ για την Φένλο, σχεδόν δύο φορές περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στο πρωτάθλημα.

Εντεκα από αυτά σημειώθηκαν τον Ιανουάριο, συμπεριλαμβανομένων δύο φορών από τέσσερα γκολ, εναντίον Ντεν Χαγκ (4: 1, 13 Ιανουαρίου) και Φίτεσε (επίσης 4: 1, 27 Ιανουαρίου). Η Φένλο είναι μόλις στη 14η θέση στην Eredivisie και έχει σημειώσει συνολικά 34 γκολ στο πρωτάθλημα. Μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε το ποσοστό του Γιακουμάκη: έχει σκοράρει το 62 τοις εκατό όλων των γκολ της ομάδας του. Πολύ σπάνια περίπτωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!“, αναφέρει η ανακοίνωση της IFFHS.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.