Μεγάλο “διπλό” για την Φορτούνα μέσα στην Φέγενορντ (video)

Η Φορτούνα κατάφερε να "κλέψει" το ματς από την Φέγενορντ και μάλιστα μέσα στην έδρα της ομάδας του Βαν Μπρόνχοστ και να πάρει τρεις "χρυσούς" βαθμούς στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Η Φορτούνα κατάφερε να “κλέψει” το ματς από την Φέγενορντ και μάλιστα μέσα στην έδρα της ομάδας του Βαν Μπρόνχοστ και να πάρει τρεις “χρυσούς” βαθμούς στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. 
Η Φέγενορντ είχε ευκαιρίες, είχε την κατοχή και τις τελικές προσπάθειες, όμως σε καμία προσπάθειά της δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 
Η Φορτούνα σε όλο το ματς έψαχνε την καλή αντεπίθεση και την βρήκε στο 51ο λεπτό, όταν έφυγα 3 με 2 και ο Νοβάκοβιτς γύρισε καταπληκτικά ύστερα από ντρίπλα την μπάλα στον Χούτεν που πλάσαρε ιδανικά για να κάνει το 1-0. 
Η Φέγενορντ συνέχισε να πιέζει, όχι όμως με ορθολογική σκέψη και όπου χρειάστηκε ο Κοσέλεφ ήταν εκεί για να σταματήσει την μπάλα.
Μία ακόμη αντεπίθεση ήταν αρκετή για να τελειώσει και τυπικά το ματς, να το κλειδώσει η Φορτούνα και να τρελάνει τους 3000 φίλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Αυτή τη φορά ήταν ο Μαροκινός Ελ Μεσσαουντί που πήρε “ριμπάουντ” από κακή αμυντική προσπάθεια και με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-0. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.