Φορτούνα – Φέγενορντ 1-3: Αήττητη με ανατροπή! (hls)

Η Φέγενορντ βρέθηκε πίσω στο σκορ (1ο λεπτό), έμεινε με παίκτη λιγότερο (12ο λεπτό), αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς κόντρα στη Φορτούνα και να διατηρήσει το αήττητο της με γκολάρα του Σένεσι και δύο του Μπέρχαους.

Η Φέγενορντ βρέθηκε πίσω στο σκορ (1ο λεπτό), έμεινε με παίκτη λιγότερο (12ο λεπτό), αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς κόντρα στη Φορτούνα και να διατηρήσει το αήττητο της με γκολάρα του Σένεσι και δύο του Μπέρχαους.

Σε ένα από τα καλύτερα 45λεπτα της σεζόν, η Φορτούνα αιφνιδίασε τη Φέγενορντ, που παρατάχτηκε με απουσίες, με το γκολ στα 30 δευτερόλεπτα του Φλέμινγκ (1-0,1ο λεπτό). Η ομάδα του Άντβοκατ αντέδρασε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τους Γιόργκενσεν και Κοκτσού (7′ και 8′).

Στο 12ο λεπτό, ο διεθνής νεαρός Τούρκος Κουκτσού, στο πρώτο του μαρκάρισμα έπεσε άτσαλα πάνω στον Γιάνσεν και αποβλήθηκε με τη Φέγενορντ να μένει και με παίκτη λιγότερο! Στο 15ο ο Σέουντγενς στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Μάρσμαν και αφού η Φέγενορντ γλίτωσε από το 2-0, άρχιζε να παίζει στα ίσα τους γηπεδούχους.

Η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη και ήρθε ο Αργεντινός στόπερ Σένεσι να πιάσει ένα τούβλο και να το στείλει στο παράθυρο για την ισοφάριση! ( Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Λίνσεν κέρδισε πέναλτι από τον Άνγκα και ο Στίβεν Μπέρχαους σημάδεψε σωστά για την ανατροπή (45+, 1-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο η κουρασμένη Φέγενορντ έκανε διαχείριση αποτελέσματος. Η Φορτούνα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει (64′ και 72′), όμως άφησε κενά και σε μια κόντρα η Φέγενορντ κέρδισε κόρνερ, εκτελέστηκε με πάσα και ο Μπέρχαους κέρδισε πέναλτι που το ανέλαβε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-3) στις καθυστερήσεις.

Φορτούνα Σιτάρντ: Φαν Ος, Γιάνσεν, Ριένστρα, Άνγκα, Κοξ, Τέκι (81′ Ντιανεσί), Σμιτς, Σέουντγενς, Φλέμινγκ, Χάνσον (62′ Σεμέδο),(70′ Μουτουσάμι), Πόλτερ

Φέγενορντ: Μάρσμαν, Νιούκοουπ, Χερντρούιντα, Σένεσι, Μποτέγκιν, Τόορνστρα, Κοκτσού, Ντίμερς, Μπέρχαους, Λίνσεν (86′ Τζόνστον), Γιόργκενσεν (70′ Τεσέιρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.