«ΠΑΟ για… Φαν Ράϊν» λένε οι Ολλανδοί (video)

Tην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, εξετάζει ο αμυντικός Ρικάρντο Φαν Ράϊν (Αγιαξ, Μπριζ, ΑΖ και Χέρενφεϊν πέρυσι) σύμφωνα με Ολλανδικό δημοσίευμα

Tην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά ο πλάγιος αμυντικός Ρικάρντο Φαν Ράϊν του οποίου το συμβόλαιο με την Χέρενφεϊν έληξε.
Ο 29χρονος παίκτης, σύμφωνα με το διαδικτυακό δημοσίευμα «voetbalnieuws» θέλει το επόμενο συμβόλαιό του να είναι εκτός Ολλανδίας, όπου και ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του όπου στην τετραετία 2011-15 είχε καλές χρονιές στον Άγιαξ – σε Eredivisie και διεθνείς διοργανώσεις – ενώ στη συνέχεια έπαιξε στην Κλαμπ Μπριζ (2016-17 με συμμετοχές και 3 γκολ) και την Αλκμάαρ πριν μετακομίσει στο Χέρενφεϊν.

Σύμφωνα με τις αναφορές στην Ολλανδία ο Φαν Ράϊν απέρριψε πρόταση της Ντεν Χάαγκ θέλοντας κάτι καλύτερο. Στον Παναθηναϊκό πιθανόν να βρει τους γνώριμούς  του Αγιούν και Σένκεφελντ αν και για τον εν λόγω παίκτη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Ισραηλινή Μακάμπι Χάϊφα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.