Με οδηγό τον Ντε Γιόνγκ 2-0 η PSV (video)

Με οδηγό της τον εξαιρετικό Ντε Γιονγκ η PSV επικράτησε πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0 επί της Μπρέντα στο Philips Stadion.

Με οδηγό της τον εξαιρετικό Ντε Γιονγκ η PSV επικράτησε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0 επί της Μπρέντα στο Philips Stadion. 

Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ μπήκε δυνατά και και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον μόνιμο σκόρερ της (21 γκολ ως τώρα στο Πρωτάθλημα) Λουκ Ντε Γιονγκ. Ήταν εξαιρετική η προσπάθεια από τα αριστερά του Γκάκπο και η πάσα ακριβείας βρήκε τον Ντε Γιονγκ στο βήμα πλάσαρε με το αριστερό και νίκησε τον Βαν Λιρ. 

Μονόλογος για την Αϊντχόφεν το παιχνίδι, που θα μπορούσε στο πρώτο μέρος  να έχει σκοράρει τουλάχιστον άλλες δύο φορές όταν στο 18′ ο καταπληκτικός 17χρονος Ιχάταρεν χόρεψε την άμυνα της Μπράντα αλλά το πλασέ του το σταμάτησε με τα πόδια ο Βαν Λιρ, στη συνέχεια της φάσης και καθώς η μπάλα κυλούσε κοντά στα όρια της μεγάλης περιοχής ο Αντζελίνιο έπιασε ένα τρομερά δυνατό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. 
Πριν το τέλος του 1ου μέρους ήρθε μία ακόμη ευκαιρία για την PSV με τον σκόρερ Ντε Γιονγκ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. 

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα παρέμεινε η ίδια και μόλις στο 47ο λεπτό ο Ντε Γιόνγκ βρήκε για δεύτερη φορά στόχο, έκανε το 2-0 το οποίο όμως δεν το χάρηκε, ούτε αυτός, ούτε οι φίλοι της PSV για περισσότερο από 30 δευτερόλπετα καθώς ο διαιτητής μέσω του VAR το ακύρωσε ως offside στην αρχή της φάσης και στην πρώτη πάσα. 

Στο 64′ η Μπράντα για πρώτη φορά φάνηκε να απειλεί, όμως ο Τε Βρέτε δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Ζόε. 

Η PSV έφτασε κοντά στο γκολ στο 70΄με τον Ντε Γιόνγκ, όμως σκόραρε στο 72′ με τον Μάλεν που είχε μπει στο παιχνίδι μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα. 

Τέλος στο 78ο λεπτό η PSV είδε για δεύτερη φορά την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι αυτή τη φορά από πλασέ του Μπερβάιν. 
Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς διαφορά από τον Άγιαξ, ο οποίος όμως έχει 2 παιχνίδια λιγότερα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.