Αϊντχόφεν – Φίτεσε 6-0 : Με την ποδοσφαιρική γοητεία του αυτονόητου! (highlights)

Άνετα, όπως επιτάσσει η αξία και η ποιοτική της ανωτερότητα, επικράτησε η Αιντχόφεν στο "Φίλιπς Στάντιον" με σκορ 6-0 κόντρα ουραγό Φίτεσε. Δύο γκολ πέτυχε ο αρχηγός Ντε Γιογκ περνώντας στην κορυφή των σκόρερ με 26 γκολ έναντι 25 του Παυλίδη!

Οι όποιες αντιστάσεις της σχεδόν καταδικασμένης Φιτέσε κράτησαν στο Αϊντχόφεν για 28 λεπτά… Ώσπου η κυριαρχία της πρωτοπόρου της βαθμολογίας καρποφορήσει στην πρώτη, επί της ουσίας, αμυντική ολιγωρία της ομάδας του Άρνεμ! Τότε ο Τιλ πέρασε παράλληλα στον Ντε Γιόγκ κι αυτός άνοιξε το χορό των γκολ!

Αυτό ήταν… Μετά από δύο λεπτά ο Τίλμαν από κοντά έκανε το 2-0 έπειτα από διαδοχικά σουτ των Ντε Γιογκ και Τιλ και στο 38′ ο Ραμάλιο – αμαρκάριστος, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε το 3-0. Κάπου εκεί το ματς “τέλειωσε” με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το κάτι παραπάνω για καθαρά προσωπικούς λόγους!

Στην πρώτη καλή φάση του 2ου ημιχρόνου ο Μπακαγιόκο έκανε το 4-0 σπεύδοντας να το απολαύσει κάνοντας… σέλφι με κόσμο στην εξέδρα! Στο 67′ ο Ντε Γιογκ έπειτα από σέντρα έκανε το 5-0, φθάνοντας με 26 φετινά γκολ στο Ολλανδικό πρωταθλημα, την κορυφή στην κατηγορία των σκόρερς ένα γκολ πιο πάνω από τον Βαγγέλη Παυλίδh και στις καθυστερήσεις ο Μεξικανός Λοσάνο προερχόμενος από τραυματισμό διαμπορφωσε το τελικό 6-0 έπειτα από ένα κρεσέντο τελικών προσπαθειών στο φινάλε της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.