Φέγενορντ-Άγιαξ 6-0: Και λίγα ήταν… (highlights)

Η Φέγενορντ αποδίδοντας εντυπωσιακά σε όλη τη διάρκεια του ματς, συνέτριψε 6-0 τον Άγιαξ, αναγκάζοντας τον στη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του στην Eredivisie.

Η Φέγενορντ έγραψε ιστορία νικώντας 6-0 τον Άγιαξ, με 30 τελικές στην αναμέτρηση απέναντι σε μόλις μία των φιλοξενούμενων και αυτή να έρχεται στο 82′ όταν οι γηπεδούχοι είχαν κατεβάσει ταχύτητα. Κορυφαίος για την ομάδα του Φαν’τ Σχιπ ο γκολκίπερ Ρούλι, ο οποίος κράτησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.

Μόλις στο 6′ η ομάδα του Σλοτ είχε ήδη 2 τελικές και 4 κόρνερ δείχνοντας τι θα επακολουθήσει. Στο 34′ ο Παϊσάο πλάσαρε για το 1-0 και 2 λεπτά αργότερα πάλι από λάθος κοντά στην περιοχή ο Μίντεχ έγραψε το 2-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Χάνκο με κεφαλιά ψαράκι έκανε 3 τα τέρματα της Φέγενορντ.

Τον ίδιο ρυθμό είχε και το δεύτερο μέρος, με τον Μίντεχ να πλασάρει εντυπωσιακά για το 4-0 στο 56′ και τον Τίμπερ να κλέβει και να σουτάρει με δύναμη για το 5-4 στο 62′. Στο 66′ ο Χιμένεθ έχασε ευκαιρία για το 6-0, το οποίο όμως ήρθε 1 λεπτό αργότερα μετά από σύγχυση στην περιοχή και τελείωμα από τον Παϊσάο για το δεύτερο δικό του.

Ο Άγιαξ κέρδισε το μοναδικό του κόρνερ στο 80′ και είχε τη μοναδική του τελική στο 82′ με τον Ράικοφ που ήρθε από τον πάγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.