Χέρενφεϊν – Φέγενορντ 2-3 : Η τύχη βοήθησε τους δυνατούς κι όχι τους τολμηρούς! (highlights)

Δύσκολα όσο δείχνει το τελικό 2-3 επικράτησε η Φέγενορντ στο Χέρενφεϊν. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδουχοι με τον Γερμανό Κέλερτ (17', 65') όμως η ομάδα του Ρότερνταμ που είχε την (φλύαρη) υπεροχή ανταπέδωσε με τους Βίφερ (37'), Παϊσάο (74') και Ουέντα (88')

Από την στιγμή που υπήρχαν κίνητρα, εκατέρωθεν, στο “Άμπε Λένστρα” του Χέρενφεϊν ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα γίνονταν ένα ματς με επιθετικούς προσανατολισμούς όπου ναι μεν η πιο ποιοτική ομάδα του Ρότερνταμ θα είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσει στους σκοπούς της αλλά η Χέρενφεϊν έδειξε πολύ “διαβασμένη” τόσο ανασταλτικά – με την καλή της άμυνας στο μεγαλύτερο μέρος του ματς – όσο και επιθετικά όπου “χτύπησε” στις αδυναμίες των αντιπάλων της!

Το σκορ άνοιξε ο Γερμανός Κέλερ στο 17′ εν μέσω μιας αδρανοιημένης άμυνας. Στο 37′ ο Βίφερ ισοφάρισε αξιοποιώντας την αυξανόμενη πίεση της ομάδας του.

Στην επανάληψη η Φέγενορντ έσφιξε τον κλοιό αλλά ξέμεινε από έμπνευση! Στο 65′ η πρώτη καλά δομημένη αντεπίθεση της Χέρενφεϊν έφερε πάλι τον Γερμανό Κέλερ σε θέση βολής κι αυτός έκανε το 2-1! Ακολούθησε μια ακόμα μεγαλύτερη πίεση της Φέγενορντ που είχε ως αποτέλεσμα το 2-2 από τον Παϊσάο – που μπήκε ως αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα – και το γκολ της απόλυτης ανατροπής στο 88′ από τον Ουέντα σε μια χρονική στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν “μπλκαρισμένοι” και χωρίς καλά τελειώματα στην υπεροχή τους! Ήταν αρκετή μια χροντρή γκάφα του Φαν Ότελε – που μπήκε ως αλλαγή τρια λεπτά νωρίτερα, υποτίθεται για να δυναμώσει την άμυνα – προκειμένου να στρωθεί η μπάλα στα Ιάπωνα φορ κι αυτός να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.