Αϊντχόφεν – Φέγενορντ 2-2 : Μοιρασιά στα “σημεία” με χαρούμενους τους γηπεδούχους! (highlights)

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στο Αϊντχόφεν, όπου η πρωτοπόρος PSV κινδύνευσε βάσιμα να χάσει το αήττητό της, κόντρα σε μια πεισματάρα αλλά κι απρόσεκτη Φέγενορντ!

Εάν υπάρχει μια ομάδα, από την οποία κινδύνευε βάσιμα να τερματίσει το αήττητο σερί της ασταμάτητης Αϊντχόφεν είναι σίγουρα – αυτή τη στιγμή – η περσινή πρωταθλήτρια Ολλανδίας, η Φέγενορντ. Είναι εξάλλου η ομάδα που νίκησε κι απέκλεισε την PSV στο θεσμό του κυπέλλου..

Στο “Φίλιπς στάντιον” οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με τον Αμερικανό Τίλμαν στο 3ο λεπτό. Αυτό τους βοήθησε να πάρουν τον έλεγχο της παρτίδας ώσπου να αρχίσουν τα….νερά στην άμυνά τους! Στο 16′ ο Γάλλος Μποσκαλί “έχασε” τον Χιμένες ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ Μπενίτες νικήθηκε! Πέντε λεπτά αργότερα ο Μποσκαλί το ξαναέκανε (!) χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα πόδια του κι ο Μίντε αξιοποιώντας το “δώρο” μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 28′ η μπάλα βρήκε δύο φορές, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στο δοκάρι των φιλοξενούμενων για να πάμε σε ένα δευτερο ημίχρονο με περισσότερα νεύρα και την ομάδα του Ρότερνταμ πιο αποφασισμένη να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω!

Στο 61′ ο Χεερτούιντα μπήκε από τα δεξιά και με παράλληλη μπαλιά έδωσε έτοιμο το 1-2 στον Χιμένες. Αυτό ήταν το 20ο γκολ του Μεξικανού στο πρωτάθλημα έναντι 22 του Ντε Γιόγκ και 21 του Παυλίδη, οι οποίοι δεν σκόραραν σε αυτή την αγωνιστική.

Δέκα λεπτά αργότερα ένας; παίκτης που μπήκε από τον πάγκο και “ξύπνησε” τους γηπεδούχους, ο Τιλ με διαγώνιο σουτ ισοφάρεσε σε 2-2.

Η PSV έμεινε αήττητη με δέκα βαθμούς διαφοράς από την 2η Φέγενορντ σε μια κούρσα που πλέον θα έχει ενδιαφέρον από την 2η θέση και κάτω…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.