«Έδεσε» Σίλεσεν ο Άγιαξ

Την εστία του Άγιαξ θα υπερασπίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο Γιάσπερ Σίλεσεν, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με τον «Αίαντα» για ακόμη δύο χρόνια.

Την εστία του Άγιαξ θα υπερασπίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο Γιάσπερ Σίλεσεν, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με τον «Αίαντα» για ακόμη δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του 25χρονου τερματοφύλακα έληγε τον Ιούνιο του 2016, ωστόσο οι άνθρωποι του Άγιαξ έσπευσαν να επεκτείνουν πρόωρα τη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια.

«Είναι ένα συμβόλαιο που δείχνει εμπιστοσύνη. Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Άγιαξ είναι κάτι ξεχωριστό, ειδικά για μένα που δεν προέρχομαι από την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που 3,5 χρόνια μετά το πρώτο μου συμβόλαιο, υπέγραψα ένα καινούριο. Πριν 18 μήνες, τα πάντα ήταν διαφορετικά. Αυτό δείχνει πόσο γρήγορα αλλάζουν οι καταστάσεις. Σίγουρα, έγιναν πολλά την περσινή χρονιά», δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Σίλεσεν.

Ο Ολλανδός γκολκίπερ μετακόμισε στον «Αίαντα» το 2011 από τη Ναϊμέγκεν, έκανε το ντεμπούτο του στις 21 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς στο ματς Κυπέλλου με τη Νόρντβαϊκ και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί 69 φορές με τα χρώματα του Άγιαξ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.