Άλκμααρ-Ζβόλε 2-2: Σώθηκε με buzzer-beater! (highlights)

Με το τέρμα του Μέινανς στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, η Άλκμααρ απέφυγε την ήττα στο "AFAS Stadion" απέναντι στην Ζβόλε στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Άλκμμαρ με τον Πασκάλ Γιάνσεν μετά από δύο χρόνια και στη θέση του κάθισε στον πάγκο ο Βέλγος Μάαρτεν Μάρτενς. Ντεμπούτο έκανε με τους γηπεδούχους ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Κρίστιαν Μπέλιτς, ενώ βασικός για τη Ζβόλε ξεκίνησε ο Ελληνοολλανδός Οδυσσέας Βελάνας. Παρά τη συντριπτική κατοχή, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο 45λεπτο, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να έχει τρεις τελικές προσπάθειες σε αυτό το διάστημα, μεταξύ αυτών το βολέ στο 17ο λεπτό, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σχέντελααρ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ του γερμανού Λέναρντ Τι στο 58ο λεπτό, για να ισοφαρίσει με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Παυλίδης στο 76΄, σκοράροντας για 70η φορά με τα χρώματα της Άλκμααρ. Στο 86ο λεπτό, η Ζβόλε προηγήθηκε εκ νέου με κοντινό σουτ από τον Βελάνα, για να πα΄ρει τουλάχιστον τον βαθμό η Άλκμααρ με το τέρμα του Μέινανς στο τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.