Φέγενορντ – Ναϊμέγκεν 2-2: Ισοπαλία… “ταφόπλακα” για τους Πρωταθλητές (highlights)


Αν και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων η Φέγενορντ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ναϊμέγκεν η οποία κατάφερε με δύο γκολ στις ελάχιστες φορές που πέρασε τη σέντρα να κάνει το 2-2 και να πάρει μία μεγάλη για βαθμολογικούς λόγους ισοπαλία.

Η υπεροχή της Φέγενορντ ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο έχοντας συνεχώς την μπάλα στα πόδια της, φτιάχνοντας φάσεις και σκοράροντας δύο γκολ, αρχικά με πολύ ωραίο πλασέ του Ντιλροζαν στο 17΄και στο 28′ από τον Μαρτίνες.

Η Ναϊμέγκεν δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει ουτέ αμυντικά, ούτε επιθετικά, αλλά στη μία και μοναδική της επίσκεψη στο πρώτο μέρος στην περιοχή του Μπίλοου, στο 2ο λεπτό του έξτρα χρόνου, κατάφερε να σκοράρει με τον Πρόπερ, ύστερα από κεφαλιά πάσα του Ογκάβα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, η Φέγενορντ κρατούσε μπάλα, πίεζε συνεχώς αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν καλύτερα στημένη και μάλιστα σε μία κόντρα κατάφερε έστω και σε δευτερεύουσα επίθεση να σκοράρει για το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.